Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van olyan aki a rosz lányok.hun a férfi szekciót kipróbálta? Milyen volt, ügyesebbek mint az átlag? Életkort is.
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 20:29
1/5 anonim válasza:
Én próbáltam, jó vót! Értette a dógát a fiatal ur!
Józsi bácsi 64F
2/5 anonim válasza:
Hat en nem szegyellem, kiprobaltam.
Csak szexre vagytam minden bonyodalom nelkul,de a kornyezetembe senki olyan nem volt aki tetszett volna.
Total hirtelen otlettol vezerelve, felmentem es egy iszonyat jo pasit talaltam.
Felhivtam, masnap elmentem, elmondtam mire vagyok.
Es oriasi élmény volt.
Nagyon rendes faszi volt, beszelgettunk utana, el sem hiszitek hany no jar hozza, hozzajuk, aki arra vagyik, hog y kieleguljon....
Es nem csak a csunya, dagadt nok, hanem fiatal lanyok is, akik mar nem gyorstuzeloket keresnek hanem aki erti is a dolgat :)
En 19 voltam, o pedig 25
3/5 anonim válasza:
A "rosszfiúkat" (hímr.gyókat) leginkább a homár pasik keresik nem a nők csak úgy szólok. Ha nő ráfanyalodik az nem lesz egy túl helyeske.
5/5 anonim válasza:
2es,csak mondom hogy a nok nem igazan hasznaljak a "dagadt no" kifejezest, de a "faszit" se kulonosebben, szoval mielott trollkodsz egy jot ezeken meg dolgozz. Persze a celt elerted gondolom jokat rohogsz a privatokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!