Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok az valamennyire illúzió romboló, ha egy nő teljesen normál bugyit hord?
Számomra ha valaki ilyen bugyiban akar szexelni, az olyan érzést kelt, hogy nincs igénye vagy nincs érzéke a szexiséghez. Ebben az esetben pedig a barátság a maximum amit fel tudok ajánlani
23F
Majd kiderül, ha egyszer eljutok oda:D
De amúgy minden bizonnyal meg lehetne ezt beszélni(akár részemről engedve)
"Azok a férfiak akik szerint antiszexi ez a fazon, azok mit lépnének ha egy több éves kapcsolatban a párjuk elkezdené bevezetni ezt a fajta bugyit? Otthagynák egyik pillanatról a másikra? Legyünk inkább barátok címszóval?"
mert ha van egy többéves kapcsolatod, akkor kutya kötelességed mindig mindenhogy szexinek találni a másikat? te nem tudsz olyan szokást (akár külsővel kapcsolatos szokást) elképzelni, amit ha bevezeted a pasid, hát eléggé taszítónak találnád?
másrészt téged ha valami zavar, akkor egyből otthagyod a másikat?
nekem ugyan nincs bajom ezzel a fazonnal, de ha lenne, akkor azt mondanám, hogy biztos tök kényelmes, de én sajnos legjobb igyekezetem ellenére sem tudok megbarátkozni vele és valamiért nagyon taszítónak találom. úgyhogy tudnánk-e esetleg valami számára is kényelmes és számomra is elfogadható megoldást találni.
ha nem, akkor annyit kérnék, hogy közvetlen szex előtt többnyire lehetőleg ne ilyen legyen rajta. ahogy a mackóalsó is nagyon kényelmes, de a vágy felizzítására nem a legjobb ruhadarab, az elaltatására annál inkább.
ha ez sem, akkor valószínűleg elkezdenének ritkulni az alkalmak. mert nem döntés kérdése, hogy mi hoz izgalomba és mi az, ami elveszi a kedvedet.
Utolsó:
Szerintem mondjuk pont tud szexi lenni egy jó mackó is a csajokon 😁
Bugyira meg a párom is ilyeneket hord. Ez a kényelmes neki. Ennyi. Nem mondom, hogy egy tanga, vagy francia nem szexibb, de ha szex előtt állunk, pont nem érdekel, milyen van rajta. Csaj az én kedvemért a nap maradék 90%-ba meg ne miattam érezze már kényelmetlenül magát..
"Szerintem mondjuk pont tud szexi lenni egy jó mackó is a csajokon"
jó, hát sokféle ember, sokféle ízlés
azért valld be, ha azt mondom, a párod meglep valami szexi öltözékben, neked sem a téli hónapokban unásig ismert és minden női formát nemlétezővé alakító mackó jelenik meg a lelki szemeid előtt :P
"az én kedvemért a nap maradék 90%-ba meg ne miattam érezze már kényelmetlenül magát..
nyilván. (eleve a nap 90 %-ában nem is látod, milyen bugyi van rajta)
az tényleg szexi tud lenni
viszont elég méretes ÉS egyúttal formás popsi kell ahhoz, hogy az igazi klasszikus laza mackóalsó alatt is jól észrevehetően domborodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!