Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok az valamennyire illúzió romboló, ha egy nő teljesen normál bugyit hord?
"ÚRISTEN!
Egyszer volt ilyen eset. Amikor megláttam hogy ilyen van a lányon, TELJESEN elment a kedvem az egésztől. Egyszerűen a hugom jutott eszembe, és úgy kezdtem el érezni magam, mintha megrontanék egy kislányt, pedig 18 éves volt.
Az egész ismerkedést ott és akkor befejeztem, egyszerűen rosszul lettem ettől a bugyitól
"
Most komolyan? Egy bugyi miatt?
ezek teljesen jó, normál bugyik.
de amúgy nem értek egyet azokkal, akik szerint a bugyi teljesen mindegy. része a körítésnek és összhatásnak, és lehet olyan, hogy kiábrándít és eléggé elvesz a kedvedből. foltos, koszos, szakadt bugyi, vagy lógós hatalmas pelenkaszerű nagymamafazon, hát ezek akár fogamzásgátló helyett is jók.
Nem, úgyis gyorsan lekerül.
A legnagyobb ellenségem az összes bugyi😀
Hát nem igazán
Nekem ez az ultra antiszexiség hangulatát adja, remélem nem kell többet átélnem ezt
Eddig 8 lányból csak annál az egynél volt ilyen, pedig valakivel együtt is laktam
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!