Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy ilyen gyorsan megváltozott?
Megismertem egy leányzót, még mielőtt elmentem volna több ezer kilométerre. Kb 3 hónapig voltam távol (USA), előre biztos voltam hogy addigra már nem fogunk beszélni, de nem így lett...
Mielőtt elmentem volna szerettem volna találkozni vele, meg is történt és hát... nem terveztük, de szex lett belőle.
3 hónapon keresztül azt mondta hogy nem tartja hibának, de nagyon sok rossz tapasztalata van, hogy férfiak szexuálisan kihasználták, bántalmazták, úgyhogy nem fogunk túl sokat szexelni, arra számítsak. Persze ezt megértettem, elfogadtam. 3 hónapon keresztül folyamatosan beszéltünk egymással, nem szakadt meg a kapcsolat, sőt közelebb kerültünk egymáshoz.
Mielőtt visszatértem volna Magyarországra, megbeszéltük hogy hozzá megyek rögtön, ott alszok egy-két napot, utolsó nap pedig közölte hogy már nagyon ki van éhezve rám, úgyhogy mire elértem hozzá hajnalban, nem tudott egyszerűen elengedni, még a bőröndömhöz is csak úgy tudtam visszamenni, hogy oldalaznom kellett, mert nem akart elengedni. Lefürdés után egyből egymásnak estünk és szeretkeztünk, hihetetlenül jó volt.
Másnap kb a a fél napot szintén ezzel töltöttük el, nyilván 3 hónapot kellett bepótolni.
Azóta viszont amikor találkozunk, mindig van szex, akkor is ha nem tervezzük talán egyszer nem volt, egy hete sajnos lebetegedtem és azóta nem találkoztunk és már masztizott is, pedig saját bevallása szerint soha életében nem érzett rá késztetést hogy csinálja. Soha nem is próbálta előtte.
És nagyok várja, hogy újra láthasson. Természetesen én is.
Csak nem értem, hogyha eddig szorongása meg PTSDje volt a szextől, akkor hogyhogy most így elfelejtette az egészet?
A három hónap kellett neki? Vagy csak a három hónap alatt kialakult egy olyan bizalom, hogy mostmár megbízik bennem annyira, hogy kívánni tudja a szexet?
Este fél egykor ennyire unatkozol?
Unalmas a koleszos élet az már biztos.
Tegyük fel hogy ez igaz.
Te most keresed azt hogy mibe tudnál belekötni és nem örülsz hogy így van?
Szerintem oda figyelsz rá
Én is ilyen voltam
Aztán az életembe csöppent egy pasi. Aki maximálisan odafigyel arra. Hogy nekem is jó legyen.
Közölte h a szex az egy kbaszott társas játék.
Előtte én el voltam akár 1.5-2 vagy több évig aktus nélkül max akkor csúszott be 1-1 alkalom mikor késett a vérzésem és akkor a szex meghozta ..
Nos mióta ezzel a férfival szexeltem azóta meg vagyok veszve a fszáért és érzem azt h igen nekem kell a szex ..
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!