Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi az a méret, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az a méret, ami miatt dobnátok valakit egy friss kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Alapvetően nincs bajom a saját méretemmel, sosem pörögtem igazából rá eddig. Viszont most voltam pár randin egy lánnyal, és az utolsón szó volt arról, hogy mik lennének neki instant szakító indokok. Itt mondta többek között azt is, hogy "ha a pasinak kicsi".

Nem kérdeztem rá, hogy ez nála pontosan mit jelent, de érdekelne a nők véleménye, hogy kinél mi az a - kicsi - méret, hogy elküldene miatta valakit?

2023. szept. 26. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Olyan 10-11 cm-nél már valószínűleg igen. Mondjuk valószínűleg akkor sem mondanám meg így konkrétan, hogy ezért, hanem keresnék valami más akadályozó körülményt vagy hibát a pasiban, amire foghatom.
2023. szept. 26. 19:26
 12/16 A kérdező kommentje:
#4 Mi számít vékonynak? Nem muszáj cm-ben megadni, elég ha hasonlítod valamihez.
2023. szept. 26. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem is tudnám cm-ben.

Ha megfogom, ne érjenek körbe az ujjaim csak úgy. Nincs nagy kezem!

2023. szept. 26. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
18 felett
2023. szept. 26. 19:47
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 szóval 18 felett olyan kicsi, hogy már nem is kéne? :D
2023. szept. 26. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem, hanem túl nagy.
2023. szept. 27. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!