Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon csajok nézitek e a vizes fürdő gatyát ?Én veszek alá alsó gatya mert kicsi lesz a vízbe 😂És ciki volt unokahúg ki szúrta hogy 2-3 cm össze ment😂
Figyelt kérdés
Atlatszo2023. szept. 25. 23:04
12/22 A kérdező kommentje:
Hideg viz stb de amúgy 16-17
2023. szept. 26. 07:13
13/22 A kérdező kommentje:
Teljesen ok a hölgyek szerint
2023. szept. 26. 07:15
14/22 anonim válasza:
Nem tudom, a pasimmal mi járunk úszni, ott mindig hideg a víz, kétlem, hogy 3 centis lenne, sztem a tied sem akkora. Min. 8-10 cm lennie kell.
15/22 A kérdező kommentje:
Jó picit nagyobb,igen
2023. szept. 26. 07:29
16/22 anonim válasza:
Egyénfüggő kinek mekkora.
Alaphelyzetben is lehet 8-10cm alatti, hideg víztől meg pláne.
Eleve két pénisztípus létezezik: húspénisz és vérpénisz (olvass utána ha nem tudod mi a különbség köztük).
A kérdezőnek nyilván az utóbbi van, az általa leírtak alapján.
17/22 A kérdező kommentje:
Igaz
2023. szept. 26. 07:49
18/22 anonim válasza:
Erre nem lennék büszke! 15 cm alatt nem farok, hanem kuki.
19/22 anonim válasza:
Odanézek de nem érdekes lankadtan mekkora.
20/22 anonim válasza:
Néztem már oda igen, nincs ebben semmi rossz
Ha a pasik nézegethetnek minket, bocsánat “ szemmel vetkőztetnek “ minket, akkor mi miért ne tehetnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!