Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, hogy emiatt szörnyen érzem magam? Beindítja a fantáziámat az unokahúgom.
#9 Nem vagyok elfogadó, de megértő vagyok. Az, hogy mire áll fel a faszod, arról nem te tehetsz. Én álmodtam már lucskosat egy barátom feleségével is, amikor azt képzeltem, hogy valójában engem akar, és baszni akart velem. Álmomban. Ez ilyen - emiatt nem kell rosszul érezd magad. Az unokahugi a beleegyezési korhatár felett van, és nem említetted, hogy értelmileg sérült, érzelmileg kiszolgáltatott vagy anyagilag függésben állna tőled. Innentől kezdve nem nagyon van olyan mérce, ami alapján azt mondhatnám, hogy undorító alak vagy.
Az mondom, hogy kicsit necces, hogy családtag, de ez meg olyan, hogy a Közel-Keleten pl. a házasságok több, mint fele unokatesók között történik [link] , ami nem csak egy szexuális vágy, hanem konkrétan vérfertőzés is. Magyarországon ez annyira nem divat, de biztos vagyok benne, hogy sok családban van amúgy ilyen, csak tabusítva van, nem beszélünk róla.
Lehet ismét lepontozni a full korrekt és lényegretörő válaszomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!