Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érthető, hogy emiatt szörnyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető, hogy emiatt szörnyen érzem magam? Beindítja a fantáziámat az unokahúgom.

Figyelt kérdés
36 vagyok, van egy 15 éves unokahúgom (bátyám lánya), aki nagyon vonzó nő lett. Jóban is voltunk, amikor még kicsi volt, de most már inkább kerülöm, mert állandóan beindítja a fantáziámat. Tényleg nagyon szép, formás, korához képest érett lányról beszélünk. Nem akarok tőle nyilván semmit, de nem tudok nem fantáziálni róla. Ez baj?

2022. nov. 27. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Valójában természetes, bár az én ízlésemmel mélyen ellenkezik.
2022. nov. 27. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
A lényeg, hogy uralkodj magadon.
2022. nov. 27. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Valójában ha védekeztek és ő is akarja, nincs jogi vagy erkölcsi probléma vele, hiszen függelmi viszony sincs köztetek (nem te tartod el, nincs kiszolgáltatva neked). De ettől én még viszolygok a családon belüli szextől, nem tehetek róla...
2022. nov. 27. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Érthető,mert nem erkölcsös dolog. Helyesen érzed,ne közeledj felé! Sejtem mit érzel,hasonló helyzetben voltam már én is.
2022. nov. 27. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
A legjobb amit ebben a nehéz helyzetben tenni tudsz az az, hogy vered a képeire és kerülöd.
2022. nov. 27. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Ebbül baj lesz more mert valoszinüleg becsusszan a rudi😂😝
2022. nov. 28. 06:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Van ennél rosszabb is! 🤪
2022. nov. 28. 09:48
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Emiatt ne érezz bűntudatot. A fantázia nem kérdezi, hogy merre kalandozhat, az megy a maga útján. Több úgysem fog történni, akkor meg ne szabj határt a képzeletnek.
2022. nov. 28. 17:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Hú hát nem erre a hozzáállásra számítottam. Azt hittem el leszek küldve a világ f@szára,hogy milyen undorító alak vagyok (szerintem is az vagyok). Az emberek tényleg ennyire elfogadóak ezzel?
2022. nov. 29. 08:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9 Nem vagyok elfogadó, de megértő vagyok. Az, hogy mire áll fel a faszod, arról nem te tehetsz. Én álmodtam már lucskosat egy barátom feleségével is, amikor azt képzeltem, hogy valójában engem akar, és baszni akart velem. Álmomban. Ez ilyen - emiatt nem kell rosszul érezd magad. Az unokahugi a beleegyezési korhatár felett van, és nem említetted, hogy értelmileg sérült, érzelmileg kiszolgáltatott vagy anyagilag függésben állna tőled. Innentől kezdve nem nagyon van olyan mérce, ami alapján azt mondhatnám, hogy undorító alak vagy.

Az mondom, hogy kicsit necces, hogy családtag, de ez meg olyan, hogy a Közel-Keleten pl. a házasságok több, mint fele unokatesók között történik [link] , ami nem csak egy szexuális vágy, hanem konkrétan vérfertőzés is. Magyarországon ez annyira nem divat, de biztos vagyok benne, hogy sok családban van amúgy ilyen, csak tabusítva van, nem beszélünk róla.

Lehet ismét lepontozni a full korrekt és lényegretörő válaszomat.

2022. nov. 29. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!