Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy miközben a farkamat verem az unokahúgomra gondolok?
"Az normális, hogy miközben a farkamat verem az unokahúgomra gondolok?"
unokatesót izgatónak találni gyakoribb, mint az a tabuk alapján elsőre gondolnád.
vele ugyanis gyerekként általában nem voltál annyira szoros és hétköznapi viszonyban, mint amiben voltál például a testvéreddel akivel együtt nőttetek fel, és ami miatt testvéred felé komoly szexuális gátak alakultak ki (a pszichológiában ezt hívják westermarck-effektusnak)
szóval hiába tudod a józan eszeddel, hogy nem kéne, a szexuális izgalmat nagyrészt a tudatalatti vezérli, az pedig az unokahúgod személyében szimplán egy kedves, érzelmileg viszonylag közel álló, vonzó illetőt észlel.
viszont az, hogy mit kezdesz ezzel az izgalommal, egy másik kérdés.
a fantáziák általában jó eszközök a különféle késztetések levezetésére (és akkor is, ha valaki szexuális értelemben "befészkeli" magát a fejedbe), és a fantáziákkal alapvetően senkinek sem árt az ember - de ez csak addig igaz, amíg rajtad kívül senki nem tud ezekről a fantáziákról. szóval akár kivered rá, akár nem, mindenki előtt mélyen kussolj a dologról.
50-50%ban fogsz választ kapni az emberektől.
Szerintem a családi kapcsolat szorosságától függ.
Én napi szinten beszélek az unokatestvéreimmel,velük nőttem fel olyanok mintha a rendes testvéreim lennének és így eszembe nem jutna.
Ha tudsz róla fantáziálni gondolom nálatok nem így van.Csináld nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!