Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki egy szerető után visszatalált szexuálisan a házastársához?
Tehát annyira feltüzelte szexuálisan az új partner hogy valahogy ez az új kisugárzás segített a társával ismét egymásra hangolódni?
És még jobb is lett a szex mint volt, vagy legalábbis nyitottabb az újdonsága
Szívesen olvasnék ehhez illő történeteket
nalam nem, de ismerosomeknel ugy latom igen.
apuka elhanyagolta anyukat, aki vegul kollegaval vigasztalodott, apuka rajott par honap utan, volt nagy kiborulas, valunk, stb, aztan 1-2 honap, anyuka kapott szilikon ciciket, azota tobb a kozos program 2-esben, utazgatnak stb. nekik latszolag jot tett.
en tuti kibaxxtam volna az asszonyt akkor is, ha en is okozoja vagyok a megcsalasnak.
#2 akkor ti a 100-ból egy vagytok, a másik 99-nél meg az van a háttérben amit leírtam.
#6 Borkai nem szeretőt tartott "csak" elment k.rvázni. S miből gondolod hogy búbolja az asszonyt? Arról már nem készül felvétel 😂 Politikai okból, a karrier, a pénz miatt eljátsszák a nagy-nagy egymást szerető házastárs szerepkörét miközben már lehet évek óta külön szobában alszik.
Én két nő szeretője vagyok.
Én úgy látom jobban eltávolodnak a párjuktól, szexuálisan mindenképp, és ez magával hozza sajnos az érzelmi eltávolodást is.
Sajnos, ahol a szexualitás, az intimitás nem működik, ott maga a kapcsolat is elhal.
Együtt maradhatnak tiszteletből, szeretettből, de már nem lesz az soha, aminek lennie kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!