Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 kiló feletti férfival milyen a szex?
Figyelt kérdés
Nekem egy ilyen partnerem volt, hát.... Van akinek jó?2023. szept. 24. 07:47
1/22 anonim válasza:
Nehézkes pasival
Én 100 kg felett vagyok picivel. Nőként
De hátulról kutyába simán megy és a misszionarius se akadály
2/22 A kérdező kommentje:
Nem kérek privátot. Azért nem volt jó mert izzadt mint egy galoppló, kutyapózban is éreztem. Semmi romantika...
2023. szept. 24. 07:53
3/22 anonim válasza:
Akkor meg is válaszoltad magadnak a buta kérdésed.
4/22 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nem hiszem el hogy senki sem jó 100 kg felett. Pozitiv vélemények érdekelnének.
2023. szept. 24. 07:57
5/22 anonim válasza:
Én 137 vagyok, gyere legyél velem..
F
6/22 A kérdező kommentje:
Köszi de van crushom.
2023. szept. 24. 08:01
8/22 anonim válasza:
Attól is függ ám milyen magas, és ebből a 100 kilóból 40 kiló a zsír, vagy csak 15
9/22 anonim válasza:
Crushom...
Gondolom még fiatal .
Párom jóval 100kg fölött van de nagyon magas is szóval számít a magasság és , hogy ez zsír vagy izom e.
Szóval én voltam 100kg-nál nehezebb férfival és nagyon jó volt.
10/22 anonim válasza:
Én 110 kg vagyok, mellé 2 m, és pfúúú jó vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!