Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak nyaltátok már ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nyaltátok már ki a nőből elélvezés után a saját spermátokat?

Figyelt kérdés
A csajom nyarat azzal, hogy levezetés képpen kicsit játszadozzak nyaldossam a puncija. Ok, de ott a spermám folyik kifelé és még elég sok is van. 19f Ti kinyaltátok már így a nőtöket? Kört is léci!

2023. szept. 24. 06:46
1 2
 11/18 anonim válasza:

izgato volt sőt megettem amit tudtam amikor folyt ki a partnerem puncijából ettől felturbózódott a párom és habosra keféltem a pubciját majd óriásit élveztem amit ő is elélvezett jobb vokt mint mikor elotte elsutem és a habos spermat isbet kinyaktam nyrltem visdzacsókolva párom dzájába ide-oda egynasból …eztán honapokig ez nem bolt isnetlődés aztan 6 hobap kb és ura

🥰😍

Én 44 éves férfi vagyok ( ez nagyon naggy vonzalom és mély erzelmek után felizgatott nagyon ferfiként , és tisztelet szerelem magas fokon ,ha pasi kéri a höölgytől megtehetné e....

és amitől élvezés után is újabb erősebb kéjvágy lett urrrá kifacsart lankadt farkam közben 5-15 mp alatt ugy állt ésluktrtett mintva honapok pta nem szexeltrm volna és full kiéhezetten kívántam a puncit…

2023. okt. 3. 09:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnos csak egyszer volt ilyen, a feleségem nem akarja ezt. Pedig nyalnám belőle akár másét is.
2023. okt. 3. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen többször volt már,izgatja.
2023. okt. 3. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze, alap.
2023. okt. 3. 22:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Mivel szeretem a párom,ez nem jelent problémát.
2023. okt. 9. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen F
2023. okt. 11. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Masét is
2023. okt. 11. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen F 45 Kör, ha már kérted.
2023. okt. 18. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!