Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik orgazmus a jobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik orgazmus a jobb?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy a lányok/nők melyik orgazmust szeretik jobban? A hüvelyi vagy a csikló orgazmust? Egyébként az is érdekelne, hogy mindenki képes vajon mind kettő fajta orgazmusta? Tapasztalatból tudom, hogy mellbimbó izgatásával is el tudnak élvezni a nők de az nem olyan intenzív szerintem. Erről is írhatnátok véleményeket esetleg tapasztalatokat. 34F

2023. szept. 20. 07:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Alapjában véve a hüvelyi. De a legjobb ha egyszerre a kettő
2023. szept. 20. 07:51
 2/14 anonim ***** válasza:
28%

Most akinek nem volt soha hüvelyi az úgyis csak azt írja majd hogy a csiklós jobb, meg hogy a hüvelyi orgazmus is a csiklóból ered

Amúgy sokkal többen képesek rá, mint amennyi csajnak szokott lenni (hüvelyi orgazmus)

Most pedig kérem újra elolvasni az előző bekezdést, és ízlelgetni 😉

Hetero férfi

2023. szept. 20. 08:08
 3/14 anonim ***** válasza:
26%

#2 Az első bekezdésben pontos választ adtál. Valóban nincs olyan, hogy hüvelyi orgazmus.

A csikló az a szerv, ami a nők orgazmusáért felel. Illetve az agy. Mert, ha valaki fejben nem tudja rendbe tenni a dolgait, hiába a csikló.

2023. szept. 20. 08:23
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Barátnőm pl szinte mindig elmegy hüvellyel, dugás közben. Csiklóval pedig nagyon nehezen és ritkán jön össze. De mikor sikerül, akkor láthatóan szinte önkívületben van, sokkal erőteljesebb neki. Más meg simán elmegy csikló által, de a hüvelyi megy nagyon nehezen és az nagyobb élmény neki. Ahány nő, annyi fajta orgazmus.
2023. szept. 20. 08:27
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

Mi biológia órán azt tanultuk, hogy a csikló egy barlangos test (izgatás hatására megduzzad), amit a hüvelyen keresztül is lehet izgatni. Nos, akik ott izgatják és az általa élveznek el, azt szokták hüvelyi orgazmusnak hívni. Erre általában minden nő alkalmas, de annál kevesebb pasi képes ezt elérni a nőknél.

A csikló stimulálása kívülről egyszerűbb és hatékonyabb.

2023. szept. 20. 08:29
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

Életkorral változik, hogy hogyan tudnak és szeretnek elélvezni a nők, főleg 30 fölött. Voltam olyannal aki egyszerre át tudta élni mindkettőt, 2-3 év múlva már viszont ha mindkettőt izgattam akkor nem, csak ha külön-külön. És volt fordítva is. Volt aki meg sehogy.

Sokan önmagukat sem ismerik, vagy félnek beszélni róla. Teljesen egyén, partner és egyénen belül életkor függő.

2023. szept. 20. 09:05
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Nekem csikló intenzívebb
2023. szept. 20. 09:18
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
A nők 10% nak van hüvelyi orgazmusa, csiklói meg 95%-nak.
2023. szept. 20. 09:23
 9/14 anonim ***** válasza:
31%

"Erre általában minden nő alkalmas, de annál kevesebb pasi képes ezt elérni a nőknél."

Most akkor általaban, vagy minden nő? 🙄 Másrészt nem egy nőnek okoztam hüvelyi orgazmust, köztük voltak olyan csajok is akiknél az előző hapsik nem jártak sikerrel. Ezek alapján (is vélelmezhető), ügyes vagyok. Mégis voltak olyan nők, akiknél nem tudtam hüvelyi orgazmust összehozni (mint ahogy senki más sem)

Szerintem is hülyeség hogy 20-30% képes rá fizikálisan, de azért az is túlzás hogy mindenkinek lehetne. Az pedig csak ujjal mutogatás ha azt mondjuk CSAK a partneren múlik, mert nem így van.

2023. szept. 20. 09:53
 10/14 anonim ***** válasza:
38%
Úgy tűnik, hogy itt senki válaszát nem találták hasznosnak...
2023. szept. 20. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!