Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik orgazmus a jobb?
Most akinek nem volt soha hüvelyi az úgyis csak azt írja majd hogy a csiklós jobb, meg hogy a hüvelyi orgazmus is a csiklóból ered
Amúgy sokkal többen képesek rá, mint amennyi csajnak szokott lenni (hüvelyi orgazmus)
Most pedig kérem újra elolvasni az előző bekezdést, és ízlelgetni 😉
Hetero férfi
#2 Az első bekezdésben pontos választ adtál. Valóban nincs olyan, hogy hüvelyi orgazmus.
A csikló az a szerv, ami a nők orgazmusáért felel. Illetve az agy. Mert, ha valaki fejben nem tudja rendbe tenni a dolgait, hiába a csikló.
Mi biológia órán azt tanultuk, hogy a csikló egy barlangos test (izgatás hatására megduzzad), amit a hüvelyen keresztül is lehet izgatni. Nos, akik ott izgatják és az általa élveznek el, azt szokták hüvelyi orgazmusnak hívni. Erre általában minden nő alkalmas, de annál kevesebb pasi képes ezt elérni a nőknél.
A csikló stimulálása kívülről egyszerűbb és hatékonyabb.
Életkorral változik, hogy hogyan tudnak és szeretnek elélvezni a nők, főleg 30 fölött. Voltam olyannal aki egyszerre át tudta élni mindkettőt, 2-3 év múlva már viszont ha mindkettőt izgattam akkor nem, csak ha külön-külön. És volt fordítva is. Volt aki meg sehogy.
Sokan önmagukat sem ismerik, vagy félnek beszélni róla. Teljesen egyén, partner és egyénen belül életkor függő.
"Erre általában minden nő alkalmas, de annál kevesebb pasi képes ezt elérni a nőknél."
Most akkor általaban, vagy minden nő? 🙄 Másrészt nem egy nőnek okoztam hüvelyi orgazmust, köztük voltak olyan csajok is akiknél az előző hapsik nem jártak sikerrel. Ezek alapján (is vélelmezhető), ügyes vagyok. Mégis voltak olyan nők, akiknél nem tudtam hüvelyi orgazmust összehozni (mint ahogy senki más sem)
Szerintem is hülyeség hogy 20-30% képes rá fizikálisan, de azért az is túlzás hogy mindenkinek lehetne. Az pedig csak ujjal mutogatás ha azt mondjuk CSAK a partneren múlik, mert nem így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!