Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik orgazmus a jobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik orgazmus a jobb?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy a lányok/nők melyik orgazmust szeretik jobban? A hüvelyi vagy a csikló orgazmust? Egyébként az is érdekelne, hogy mindenki képes vajon mind kettő fajta orgazmusta? Tapasztalatból tudom, hogy mellbimbó izgatásával is el tudnak élvezni a nők de az nem olyan intenzív szerintem. Erről is írhatnátok véleményeket esetleg tapasztalatokat. 34F

2023. szept. 20. 07:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Volt már hüvelyi orgazmusom, 1-2 éve. Nagyon jó volt, viszont most életemben először elêlveztem orálisan. Na az, azt nagyon szeretem. Eddigi kapcsolataimban sajnos nem kaptam orális kényeztetést, de már így is el tudok menni pár perc alatt. :)
2023. szept. 20. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
97%

"Ezek alapján (is vélelmezhető), ügyes vagyok"

Megsimogassam érte a kis buksid?

2023. szept. 20. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
38%

Na ez az a kérdés, ami örök téma lehet, és nincs egyértelmü megfejtése.

1. Csikló orgazmus: könnyen elérhető, intenzív érzés, és gyors lecsengés. Hátránya, hogy érzékennyé válik orgazmus után, pihenés kell az újabb ingerlés előtt!

2. Hüvelyi orgazmus: Na ez a legnagyobb vita tárgya. Egyrészt sok nőnek nincs, mert egyrészt hozzászoktak a csiklózáshoz, másrészt tényleg nem megy.

Egyébként gyakorlással, rohadt sok gyakorlással és türelemmel meg kitartással lehet fejleszteni a hüvelyi orgazmuskészséget, de mivel a siker nem garantált ezért sokan feladják, valamint a férfiak sem bírják addig húzni az aktust, hogy bekövetkezhessen a bumm.

A hüvelyi orgazmus nehezebben elérhető, tompább, de hosszabban lecsengő orgazmus fajta.

3. G pont orgazmus: A lehető legjobb, és legtovább tartó intenzív kéjérzetet adó orgazmus. A hüvelyihez hasonlóan, itt is az a helyzet, hogy sokan nem képesek rá, de a helyzet az, hogy ez nem így van. Csak nem találtak még olyan partnert, aki megtalálta volna, vagy hallott volna erről.

Ez az orgazmus felizgult állapotban könnyen elő idézhető, ha a partnerben benne van a techinkai tudás, és az akarat, hogy össze hozza. Gyorsan ismételhető orgazmu, nem olyan mint mondjuk a csikló, ami orgazmus után érzékeny lesz, és idő kell hozzá, hogy újra izgatható legyen.

34/F

2023. szept. 20. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
Sztem én sose fogom átélni azt amit a 13 as utolsónak írt de nem is baj 🤷‍♀️
2023. szept. 20. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!