Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna érdekes vágyam, mennyire gáz ez?
Figyelt kérdés
Nők magassarkús lábai alatt lábtartónak lenni, illetve nyalni, csókolgatni a csizmát2023. szept. 22. 18:10
1/11 anonim válasza:
Érdekes, unalmasnak hangzik, mi ebben az izgalom?
2/11 anonim válasza:
Nálunk is lenne. Szűz pasit bevonni. 28 alatti mindenképp.
3/11 anonim válasza:
Vállalj másodállást csikánó aztán amikor kimerültél nem lesz energiád ilyen baromságokon gondolkodni
4/11 anonim válasza:
Lábfétises csicska sub vagy !!!
Lábhoz kutya !!!!
29N (szadista)
5/11 A kérdező kommentje:
4-es Megkerdezhetem milyen alkatú domina hölgy?
2023. szept. 22. 18:50
6/11 anonim válasza:
Csak olvass vissza pár oldalt, és rájössz, hogy semmi érdekes nincs a vágyadban. Ettől függetlenül gáz, nem is kicsit.
7/11 anonim válasza:
6os
Egy csicska talpnyaló nem válogat
8/11 anonim válasza:
Ez a téma sokkal ízgalamasabb egy mezítlábas nővel, akinek bejön, de szinte 0, akinek ez tetszik. (F!)
9/11 anonim válasza:
Nem hinném hogy gàzabb mint az én fenék meg tangabugyi szagolgatós fétisem
10/11 anonim válasza:
Az biztos hogy érdekes és hát jah gáz, én nem erőltetném kérdező. Nem tudom mennyire vagy amúgy hülye, vagy csak ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!