Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak akiknek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akiknek volt már hármasa: ti könnyen el tudtatok fogadni hogy egy másik pasit vesztek be harmadiknak? (24L)

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 08:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. szept. 21. 09:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Téged dugtak már többen? Kérdező?
2023. szept. 22. 00:57
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

nekem meg nem volt ilyen de elkepzelni sem tudom, hogy a felesegemet rajtam kivul mas is dugja plane elottem

egy fantaziam van, az az, hogy a klonom a 3. akinek az agyara ra vagyok csatlakozva es pont azt erzem, amit o.

de nyilvan ez csak scifi :D

illetve azt szeretem nezni, amikor egy muf.xt szop kozben, de akkor is a sajat farkam kepzelem oda.

szerencsere o is eleg hagyomanyos tipus, o se szeretne mas novel osztozni rajtam es nekunk ez igy jo :)

2023. okt. 16. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!