Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak akiknek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akiknek volt már hármasa: ti könnyen el tudtatok fogadni hogy egy másik pasit vesztek be harmadiknak? (24L)

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 08:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. szept. 21. 08:47
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Igen, mert izgalmas, ha a lány — durván szólva — szét van k_rva, amihez két-három pasi is kell.
2023. szept. 21. 08:50
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Én igen.

Mondjuk barátnőmmel mindketten elég nyílt felfogásúak, ráadásul biszexek vagyunk, szóval simán ment, hogy én d*gtam a lányt, engem meg a pasi. De olyan is volt, hogy a pasi d*gta előlről, én meg hátulról a lányt.

2023. szept. 21. 08:52
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Igen
2023. szept. 21. 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Kapcsolat függő! Ha baráti/szexkapcsolat, naná! Ha mélyebb érzelmi/szerelmi párkapcsolat, akkor nem igazán.
2023. szept. 21. 08:57
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Igen. De a két pasinak egymással is kell?
2023. szept. 21. 08:59
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Volt olyan, hogy az akkori barátnőmet egyszer a legjobb haverommal keféltünk meg keményen. Mindkét lyukba kapta, punci, segg. A segge golyószerűen tágult ki, mert legalább 1 órán át verettük neki. Végül kifosta a WC-én miután elmentünk a popójában mindketten egymás után.
2023. szept. 21. 09:03
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Ez ember és a két ember kapcsolatán múlik. Nemrég voltunk Swingerben ott volt kalandunk 4-esben.

Nem voltam féltékeny a nejemre. Láttam hogy a srác farka van a szájában majd jól megpakolja. Nem éreztem féltékenységet. Sőt izgatott amit látok. Láttam rajta hogy élvezi hogy mással lehet, nem csak a megszokott férjével.

Élvezte hogy egy kicsivel nagyobb szerszám jár benne.

Én meg élveztem hogy ő élvezi. Jó persze közben én sem voltam rest és szopattam/toltam a srác feleségét. De simán kipróbálnám azt is hogy csak 3an vagyunk ahol egy másik srác kényezteti velem együtt a nejem. Ez még egyelőre várat magára.

2023. szept. 21. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Számomra ez nem volt probléma, mert engem mindig izgatott a többes szex. Voltam beugró is és volt hogy hozzánk szállt be valaki, én élveztem mindegyiket. Nem vagyok se prűd se szégyenlős , semmi gondot nem okoz nekem az ilyesmi...
2023. szept. 21. 09:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert erre vágytam, ez izgat. Akinél ez nem áll meg ott nem fogja a pasi jól érezni magát 2F-1L többesekben.
2023. szept. 21. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!