Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiknek volt már hármasa: ti könnyen el tudtatok fogadni hogy egy másik pasit vesztek be harmadiknak? (24L)
Én igen.
Mondjuk barátnőmmel mindketten elég nyílt felfogásúak, ráadásul biszexek vagyunk, szóval simán ment, hogy én d*gtam a lányt, engem meg a pasi. De olyan is volt, hogy a pasi d*gta előlről, én meg hátulról a lányt.
Ez ember és a két ember kapcsolatán múlik. Nemrég voltunk Swingerben ott volt kalandunk 4-esben.
Nem voltam féltékeny a nejemre. Láttam hogy a srác farka van a szájában majd jól megpakolja. Nem éreztem féltékenységet. Sőt izgatott amit látok. Láttam rajta hogy élvezi hogy mással lehet, nem csak a megszokott férjével.
Élvezte hogy egy kicsivel nagyobb szerszám jár benne.
Én meg élveztem hogy ő élvezi. Jó persze közben én sem voltam rest és szopattam/toltam a srác feleségét. De simán kipróbálnám azt is hogy csak 3an vagyunk ahol egy másik srác kényezteti velem együtt a nejem. Ez még egyelőre várat magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!