Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, örülnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, örülnétek egy olyan kapcsolatnak amiben nem kell monogámnak lennetek, viszont a pasitok az?

Figyelt kérdés

2023. szept. 21. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Pontosan ilyen kapcsolatban vagyok. Nekem tökéletes.
2023. szept. 21. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Hölgyeim és uraim, már megint azt a brutálisan tomboló patriarchátust láthatjuk.
2023. szept. 21. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Engem férfiként izgatna ilyen kapcsolat.
2023. szept. 21. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon! A nyitott kapcsolatot is kb csak így tudnám elképzelni.
2023. szept. 21. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, és szerintem a többségünk így van ezzel. Viszont csak két egyértelmű feltétellel. Nem KELL mással csinálnom. Nincs ilyen elvárás, hogy bizonyos időközönként, vagy pláne hogy a párom kérésére valakivel együtt kell lennem. Ez csak lehetőség, ha én éppen úgy akarom. Másrészt ha meg is történik, utána nem kell beszámolnom róla. Sem arról, hogy kivel történt, sem arról részletesen, hogy konkrétan milyen az adott pasi az ágyban. Kivéve persze, ha én akarok mesélni a dologról valamiért, de a lényeg, hogy ez sem kötelező.
2023. szept. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!