Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt anyám tesója?
Figyelt kérdés
Még nyáron amikor lenn voltunk a Balatonon egyfolytában illegette magát előttem. Kellemetlen dolgokat csinált (beleült az ölembe, a hajamba túrt, a szakállamat dícsérte miközben simogatott.) Este meg a szállásunkon fürdés után köntös nélkül lavírozott végig a szobák közt mindezt a szemem láttára.
Ez valami jel, vagy én gondolom túl az egészet? Ha van is benne valami, miért én, olyan egy gyönyörű nő még 47 évesen is, de miért pont én amikor akárkit megkaphatna azokkal az idomokkal.
Azóta már vége a nyárnak, utána mindössze 2x találkoztunk. Nem voltak újabb hasonló szituációk. De még most is elgondolkoztat az, hogy akkor csak kacérkodott vagy szimplán félre érthetőek voltak a cselekedetei.
2023. szept. 20. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!