Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan , hogy egy nő soha életében nem masztizott?
Figyelt kérdés
A páromról van szó. 15 éve vagyunk együtt ebből az utolsó 7 éve szexmentes kapcsolat. Előttem volt férjnél is és volt más barátja is. Ő azt állítja ,hogy soha életében nem végzett önkielégítést. A negyvenes éveire a szexuális vágya a változó korral teljesen eltűnt. Nem kételkedem a szavában de számomra ez furcsa. Másnál is van ilyen vagy hasonló?2023. szept. 20. 15:12
31/36 anonim 

válasza:

30. De szerencsés vagy! Nekem napi 2-3x jön rám a kancásság, de mi nem élünk együtt. Sajnos hetente látom. Igaz, fiatalok vagyunk.
32/36 anonim 

válasza:

#31 Nem jó pasit választottál a szexuális igényeidhez.
Én minden nap bőven meg tudnám adni neked azt, amire vágysz.
Még a párom mellett is, akivel egyébként napi szinten szexelünk, de nekem az kevés. Naponta többre lenne nekem is szükségem.
Ha te is és én is nyitott kapcsolatban élnénk, én lennék számodra az ideális kan, és te lennél számomra az ideális kanca :)
33/36 anonim 

válasza:

Simán lehet aszexuális vagy frigid valamilyen mentális vagy hormonális blokk miatt. Érdemes elmenni orvoshoz kivizsgálni és pszichológushoz is. Nem normális, ha valakinek nincsen libidója.
34/36 anonim 

válasza:

32. Nem fogtam ki rosszat, de ha hetente látom sem lesz több időnk.
Neked sok sikert!
36/36 Jégszív 

válasza:

Megérdemli!
Állítólag sokkal jobb, mint egy rossz pasival.
Különben is: Ha úgy vesszük, ez (is) a szerelem iskolája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!