Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan , hogy egy nő soha életében nem masztizott?

Biztos van ilyen, bár szerintem aki tényleg soha nem csinálta, abból kevés. Szerintem nagyon sok esetben vagy a vallás a ludas vagy a gátlásosság, prűd neveltetés.
Persze ez nem egy kötelező dolog, de jó lenne, ha minden nő úgy tudna ehhez hozzáállni, hogy teljesen természetes és normális dolog, ha maszturbál (akár szingliként, akár kapcsolatban, akár fiatalon, akár középkorúként), ez jó, hasznos. Sokszor probléma, hogy a lányok nem ismerik a saját testüket, nem tudják, mi esik jól nekik, erre is nagyon jó az önkielégítés.
Van, hogy nekem is olyan időszakom van, amikor akár 2-3 hétig nem csinálom, de hogy soha, főleg szingliként, az szinte elképzelhetetlen lenne.

18. Ismerek még ilyet. :)
Bocsánat a helyesírásk hibák miatt, a telefon szeret szórakozni.

Még nem találkoztam ilyen nővel, pedig a fiatal korom ellenére már viszonylag sokkal volt dolgom.
De ez nem jelenti azt, hogy ne léteznének ilyen csajok, nők. Sz@r lehet nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!