Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek létezik olyan ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan , hogy egy nő soha életében nem masztizott?

Figyelt kérdés
A páromról van szó. 15 éve vagyunk együtt ebből az utolsó 7 éve szexmentes kapcsolat. Előttem volt férjnél is és volt más barátja is. Ő azt állítja ,hogy soha életében nem végzett önkielégítést. A negyvenes éveire a szexuális vágya a változó korral teljesen eltűnt. Nem kételkedem a szavában de számomra ez furcsa. Másnál is van ilyen vagy hasonló?

2023. szept. 20. 15:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van ilyen.
2023. szept. 20. 16:10
 12/36 anonim ***** válasza:
84%
A nők szexuális vágya eleve sokkal alacsonyabb mint a férfiaké. Sokaknak az orgazmus is nehezen elérhető. A kettő együttes kombinációjával plusz esetleg ostoba prüd neveltetés esetén, elképzelhető hogy ritkán de van ilyen.
2023. szept. 20. 17:47
 13/36 anonim ***** válasza:
75%
Juj bro' elvettél egy Jehovást? Na akkor azon csodálkozz hogy egyáltalán volt köztetek bármi eddig is. Mert hogy ezután a csajoddal már többé az életben nem lesz abban biztos lehetsz 😂
2023. szept. 20. 17:54
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen, bár szerintem aki tényleg soha nem csinálta, abból kevés. Szerintem nagyon sok esetben vagy a vallás a ludas vagy a gátlásosság, prűd neveltetés.

Persze ez nem egy kötelező dolog, de jó lenne, ha minden nő úgy tudna ehhez hozzáállni, hogy teljesen természetes és normális dolog, ha maszturbál (akár szingliként, akár kapcsolatban, akár fiatalon, akár középkorúként), ez jó, hasznos. Sokszor probléma, hogy a lányok nem ismerik a saját testüket, nem tudják, mi esik jól nekik, erre is nagyon jó az önkielégítés.

Van, hogy nekem is olyan időszakom van, amikor akár 2-3 hétig nem csinálom, de hogy soha, főleg szingliként, az szinte elképzelhetetlen lenne.

2023. szept. 21. 10:13
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm is azt mondta, hogy fiatalon (60 most) sem csinálta soha. Most már nagyon ritkán akar dugni, havi 2-3 talán. Az élvezőkéje most is tökéletes, különösebb előjátékot nem igényel, behatolás után (ritkán popsi is előfordul) 2-3 percen belül elélvez és többször jön neki. Gyakran spriccel is az orgazmusnál.Ha kicsit határozottan odateszem a kezit a csiklójához, akkor szinte azonnal van orgazmusa, mert már be volt indítva, mint a motor, csak gázt kell neki adni és megy. Valahogy nála is így van. De magától nem csinálja.Sokat tudnék írni a témával kapcsolatban, ha valakit érdekel, írjon.
2023. szept. 21. 13:37
 16/36 A kérdező kommentje:
13. Nem sértődöm meg a sírva röhögősön de sajnos azt kell mondjam jól látod a helyzetet. (A Jehova dolog egyébként utólag derült ki.) Azt tanácsolom, hogy azt a társaságot mindenki nagy ívben kerülje!
2023. szept. 21. 14:49
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
10. Én párom mellett maszturbálok, de nem azért mert ő kevés, csak hetente latomt. Ettől nem vagyok elvolt, hogy magas a libidóm. Te sem voltál még szexmániás nővel.. gondolom nem is bírnád, ezért inkább szidod őket. :)
2023. szept. 21. 15:30
 18/36 A kérdező kommentje:
17. Végre egy pozitív példa! Nagyon szerencsés a párod!
2023. szept. 21. 15:38
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

18. Ismerek még ilyet. :)

Bocsánat a helyesírásk hibák miatt, a telefon szeret szórakozni.

2023. szept. 21. 16:02
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Még nem találkoztam ilyen nővel, pedig a fiatal korom ellenére már viszonylag sokkal volt dolgom.

De ez nem jelenti azt, hogy ne léteznének ilyen csajok, nők. Sz@r lehet nekik...

2023. szept. 21. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!