Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek létezik olyan ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan , hogy egy nő soha életében nem masztizott?

Figyelt kérdés
A páromról van szó. 15 éve vagyunk együtt ebből az utolsó 7 éve szexmentes kapcsolat. Előttem volt férjnél is és volt más barátja is. Ő azt állítja ,hogy soha életében nem végzett önkielégítést. A negyvenes éveire a szexuális vágya a változó korral teljesen eltűnt. Nem kételkedem a szavában de számomra ez furcsa. Másnál is van ilyen vagy hasonló?

2023. szept. 20. 15:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%
az asszony
2023. szept. 21. 21:10
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

A valláskárosultaknak, meg a Jehovásoknak:

A vallás az emberiség legnagyobb rákfenéje!

2023. szept. 22. 08:07
 23/36 anonim ***** válasza:
19%
Miért csökken a nők libidója? A libidó a szaporulatot hivatott szolgálni. Ha a női test, valamilyen okból, pl öregszik, nem megfelelő körülmények, nem akar már utódot létrehozni, akkor hormonális változáson megy keresztül és a libidó alábbhagy. Nem mindenki tudja agyilag szétválasztani a szaporulatot és az élvezetes örömszerzést, mert ez egy kód, egy bonyolult vegyi folyamat a szervezetben. A férfi esetében tovább tart a kívánás időszaka, mert nem kell a testének utódot kihordani. Nagyon leegyszerűsitve ez a képlet a libidó hiányra.
2023. szept. 22. 08:21
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság. A családomban rengeteg olyan középkorú (40-60 közötti) nő van, akiknek már felnőtt gyerekeik vannak, de a menopauza után is rendszeresen élnek szexuális életet.

Lehet nem annyit, mint egy, két, három évtizeddel előtte, de egyáltalán nem törvényszerű, hogy a középkorú és idősebb korú emberek ne kívánnák és ne csinálnák a szexet.

Ez baromság a négyzeten.

2023. szept. 22. 10:32
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
24. Egyetértek. Persze ehhez kell az, hogy a nőt megismerjék házasság előtt teljesen, amit sokan nem tesznek meg. :(
2023. szept. 22. 12:40
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem elfelejtettem, hogy 2-3 évtizede a házasságok közel fele három éven belül válással végződik, a maradék másik fele pedig 5-10 év alatt bomlik fel.

10 év után az összeházasodottak mindössze alig több mint 10%-a van még (papíron) házastársi kapcsolatban.

Akkor hogyan is tudhatnák, hogy milyen lehet azoknak a házaspároknak a szexuális élete 40-től fölfelé, amikor már ők maguk nincsenek házastársi kapcsolatban? 🙃🙃🙃

2023. szept. 22. 16:17
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
26. Mert nem ismerik ki a másikat házasság előtt, csak beleugranak. A felnőttek 95%-a ilyen felelőtlen.
2023. szept. 22. 18:01
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Nyugdíjas szex tudományosan:

[link]

2023. szept. 23. 09:21
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

#27 Az is igaz smit írtál, ls az is igaz, hogy egyre kevesebben akarnak házasodni, és ha akarnak is, akkor is jóval később házasodnak mint a szüleink, nagyszüleink, dédszüleink.

Mondjuk ilyen elb@szott országban nem csoda, hogy sem házasodni nem akarnak a fiatalok, sem gyereket nem akarnak egyre többen.

2023. szept. 23. 12:58
 30/36 anonim válasza:
100%
Fiatalabb koromban nagyon ritkán nyúltam magamhoz, rendszeresen, szinte napi szinten voltam a párommal. Több mint negyven éve vagyunk együtt és még ma is rendszeresen élünk nemi életet ( igaz ritkábban, heti egy-két alkalommal). Hatvan évesen éltem meg életem legelsöprőbb orgazmusát (azelőtt sem voltak gondok, de ez minden túltett). Azóta valahogy rákaptam az önkielégítésre, azt az élményt keresem újra és újra...
2023. szept. 26. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!