Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen legyen az öltözködésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen az öltözködésem ha fel akarom kelteni a fiúk figyelmét de nem is akarok prostinak kinézni ?

Figyelt kérdés

A kérdésem főleg lányoknak szól de irhatnak rá férfiak is ha tudnak értelmes választ 😌

Elég fiatal lány vagyok és annyira még nincs tapasztalatom ebben , most kezdek majd el járni partykba , pasim se volt még , ezért szeretném hogy tetszek nekik hátha valaki leszólítana és tudnék vele ismerkedni 😄 szóval egy ilyen öltözködésre gondoltam első buliba hétvégén hogy ebbe megyek [link]

Ez túlságosan k*rvás vagy ilyesmi ?

2023. szept. 20. 09:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
46%

#20 Mondjuk nem írtam neki privit, főleg nem "én dugnálak" szöveggel mint ahogy itt sokan megteszik MINDEN ilyen posztra :D :D :D

Ha tőlem akar valamit, akkor úgyis ír magától. :D :D

2023. szept. 20. 17:59
 22/30 anonim ***** válasza:
66%

"az egyszerübb öltözet sokszor izgalmasabb mint a kirivó, főleg egy jó csajon"

és ha nincs a közelben más csaj.

mert ha a bulihelyen a csajok felének ki van pakolva a melle (de az is elég, ha csak a negyedének), akkor a többi lányt észre sem fogod venni. így van behuzalozva az agyunk.

2023. szept. 20. 18:15
 23/30 A kérdező kommentje:

Bocsánat kedves hozzászólók de nem a Gyakorit böngészem egész nap úgyhogy most birok irni

18 éves vagyok annyira fiatal :D

2023. szept. 20. 23:03
 24/30 anonim ***** válasza:
46%
És hány privit kaptál "Dugnálak", "járjunk", vagy "szeretlek!" szöveggel? :D :D :D
2023. szept. 20. 23:18
 25/30 A kérdező kommentje:
Hiszed vagy nem , nem olyan sokat :D
2023. szept. 20. 23:22
 26/30 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez fiu csak szólok
2023. szept. 21. 02:21
 27/30 gabor49 ***** válasza:
73%
ez teljesen jó es abszolut nem vagy kur**as csak nagyon csinos
2023. szept. 21. 05:39
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
#25 ez nekem fura.. még nekem is írkálnak ezek a nyomik sokszor, pedig pasi vagyok. :D :D :D
2023. szept. 21. 11:15
 29/30 anonim ***** válasza:
53%

Férfi vagyok, nem fiatal.

Ilyen öltözékben legfeljebb a reptéri információs személyzetet szólítanám meg, ha van rajta kitűző.

Egy okos, jó nő nem vesz fel kihívó ruhát, ha igazi társat, megbízható partnert keres tartós kapcsolatra.

2023. szept. 26. 01:54
 30/30 anonim ***** válasza:

Oltözz feszülős ruhákba, nem kell feltétlena divat szerint menni, mint pl a rovid gatyakkal, has polokkal.

Legyen elegáns, csinos. Egy body, egy jo gatya, egy terd fölé érőszoknya is pont eleg.

Egy jo smink. Es igy is tapadni fognak, kapni fogsz figyelmet, az mas kerdes h kiktől. Az italodra mindig vigyazz, es ha lehet tarsasaggal menj.

Annyi tanácsot adnek meg, hogy azt vedd fel amiben jol erzed magad. Ha 6percenként huzogatod a melleidre fel a ruhat, mert pl pántnélküli vagy a szoknyát le, mert mindig felnyűrődik, az eleg kiábránditó.

2023. szept. 26. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!