Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen az öltözködésem ha fel akarom kelteni a fiúk figyelmét de nem is akarok prostinak kinézni ?
A kérdésem főleg lányoknak szól de irhatnak rá férfiak is ha tudnak értelmes választ 😌
Elég fiatal lány vagyok és annyira még nincs tapasztalatom ebben , most kezdek majd el járni partykba , pasim se volt még , ezért szeretném hogy tetszek nekik hátha valaki leszólítana és tudnék vele ismerkedni 😄 szóval egy ilyen öltözködésre gondoltam első buliba hétvégén hogy ebbe megyek [link]
Ez túlságosan k*rvás vagy ilyesmi ?
Egy ilyen ruhában biztos hogy megnéznének és rád mozdulnának, de biztos nem az eszed miatt. Ebben jó eséllyel könnyen kapható lánynak látszanál.
Fiatal vagy még, de hidd el nem kell mindent kipakolnod és megmutatnod, hogy felkeltsd a fiúk érdeklődését.
Köszönöm szépen az értelmes hozzászólásokat 🙂
Várom még a véleményeket
6-os nekem már most is bejönnek az ilyen ruhák 😄
Nekem pl bejön az a pink minirucis anyag a kérdésben.. amúgy ki van a képen? :D
De kezdésnek lehet sok lesz, mert ez az a kinézet amiben "mindenki" meg akar majd kúrni, lehetőleg azonnal. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!