Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen legyen az öltözködésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen az öltözködésem ha fel akarom kelteni a fiúk figyelmét de nem is akarok prostinak kinézni ?

Figyelt kérdés

A kérdésem főleg lányoknak szól de irhatnak rá férfiak is ha tudnak értelmes választ 😌

Elég fiatal lány vagyok és annyira még nincs tapasztalatom ebben , most kezdek majd el járni partykba , pasim se volt még , ezért szeretném hogy tetszek nekik hátha valaki leszólítana és tudnék vele ismerkedni 😄 szóval egy ilyen öltözködésre gondoltam első buliba hétvégén hogy ebbe megyek [link]

Ez túlságosan k*rvás vagy ilyesmi ?

2023. szept. 20. 09:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

Arra mozdulnak aki jó nő

Nem a ruhára

2023. szept. 20. 11:25
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

Fiatal lányként írom neked (20 felett vagyok), hogy nem kell ahhoz nagyon extrán öltözködnöd, hogy megnézzenek a pasik.

Mint nagyon sok lányt, engem is érint az a jelenség, amikor a pasik az utcán megbámulnak, fütyülnek, dudálnak, pedig soha nem öltözködöm kihívóan, nem lóg ki semmim, sem a fenekem, sem a mellem, nincs semmi extra rajtam, ráadásul a mellem is kicsi, mintha nem is lenne, a fenekemben sincs semmi extra. Nagyon sokszor ilyen teljesen átlagos, semmilyen, unalmas szettekben voltam, amikor megnéztek, vagy akár le is szólítottak, például legutóbb egy ilyen alkalommal, amikor egy pasi futott utánam, hogy le tudjon szólítani, volt rajtam egy sima fekete farmer, fehér tornacipő és egy sötétebb zöld trikószerű basic felső, egy minimális smink, a hajam pedig már kezdett zsírosodni, tehát mindenhogy kinéztem, csak jól nem. Mégis odajöttek hozzám.

Úgyhogy szerintem annyira ne akard erőltetni ezt a dolgot és öltözködj úgy, ahogy tetszik, csinosan, de nem kell semmit sem eltúlozni.

2023. szept. 20. 11:46
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jó egy ilyen szűk miniruha, csak a melled ne pakold ki ennyire.
2023. szept. 20. 11:50
 14/30 anonim ***** válasza:
86%
12, az egyszerübb öltözet sokszor izgalmasabb mint a kirivó, főleg egy jó csajon
2023. szept. 20. 12:39
 15/30 anonim ***** válasza:
28%
Uraim, hölgyeim! Egy újabb ribi születésének lehetünk szemtanúi!
2023. szept. 20. 12:41
 16/30 anonim ***** válasza:
72%

Kérdezőnek, nekem nem tetszenél így nagyon nagyon kihivó, és könnyü vérü lány benyomását keltenéd így, azokat én meg nem szeretem.

Fontos a tartás!

2023. szept. 20. 12:43
 17/30 anonim ***** válasza:
77%
Egy a lényeg, olyan ruha legyen rajtad, amit szeretsz és jól érzed magad benne! A fegyvered a tekintet és a mosoly!
2023. szept. 20. 13:25
 18/30 érdeklődő35 ***** válasza:
Mennyire vagy fiatal lány?
2023. szept. 20. 13:47
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit szeretnél az este végére.
2023. szept. 20. 14:00
 20/30 anonim ***** válasza:
Visszairt valakinek?
2023. szept. 20. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!