Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéken is lehet jól működő szexkapcsolatra lánypartnert találni?
Figyelt kérdés
Sajnos a munkám és egyéb okok miatt nincs lehetőségem hagyományos kapcsolatra, ezért írtam ki a kérdést.2023. szept. 19. 15:51
11/33 anonim válasza:
Mond már el nekem. Mi a bánatomtól más a vidék, mint az a felsz.o.p.ott pest? Úgy csináltok, mint ha a vidék az egy másik ország lenne.
12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi normális válaszokat. Utolsónak jelzem, hogy pl. népesség koncentrációban van némi eltérés a főváros és az agglomeráció, illetve a Dél-Alföld között. Persze lehet, feleslegesen írom, mert akinek így elborul az agya egy átlagos kérdéstől, az valószínűleg nem fogja, tudja értelmezni ezt a választ sem...
2023. okt. 26. 14:26
13/33 anonim válasza:
Tudja értelmezni, csak nem kapott értelmes választ. Semmi logikai összefüggés nincs abban, amit írsz..... Ez a nézet csak a te fővárosi fejedben alakult ki.
14/33 anonim válasza:
Hát pedig igaza van. A fővárosban egyrészt hamarabb akasztasz le egy csajt, másrészt tényleg sűrűbben lakott, ergó nagyobb a merítés. Nem mindegy, hogy 5 km-en belül van 50 potenciális lány, vagy 50km-en belül 5.
15/33 anonim válasza:
Pont, hogy tévhit. Mert a "vidéki" csaj sem talál magának könnyen jó palit, ergo simán van akkora esélyed, mint a nagy Pesten.... Mondjuk aki lúzer, annak mindegy hogy hol lakik.....
16/33 NTBS válasza:
Persze, hogy van.
Csak keresd kitartóan.
17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kitartóan keresem, de eddig még nem találtam, pedig az eddigi visszajelzesed alapján nem járna rosszul velem a partnerem🙂
2023. nov. 12. 20:52
19/33 anonim válasza:
Hány éves vagy és hova valósi? Vidék eléggé tág fogalom. 😁
20/33 anonim válasza:
Lehet, nekem volt egy kapcsolatom kb 2 evig. Utana ismertem meg a felesegemet. Neha meg osszefutok a csajjal es beszelgetunk es o meg mindig szexkapcsolatokban van…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!