Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párcserés szex alkalmával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párcserés szex alkalmával amikor a 2 ferfi között jelentős a méret különbség az aki nagyobbat átengedi és a kisebbet kapja nem érzi magát becsapva?

Figyelt kérdés
Mindkét helyzetben lévő hölgyek ti mit gondoltok, éreztek ilyenkor?

2023. szept. 19. 11:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem, mert a méreten kívűl az érzés, az érzet is nagyon fontos a bahatoláskor, ahogyan kapcsolatba kerül egymással a két testrész, és energetikai kommunikációba kezdenek egymással.

Férifi oldalról nézve, az irodalmi művekben ezt így szokták megfogalmazni: (Jack Kerouac, Úton)

"Mintha mézes csuporba mártottam volna. Soha senkivel nem volt olyan jó."

2023. szept. 19. 12:01
 2/18 A kérdező kommentje:
Ez nem női vélemény volt azt hiszem:-)
2023. szept. 19. 12:03
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

#1. Vagyok.

Írtam is: - férfi oldalról nézve.... - ám jelentősnek mondható gyakorlati tapasztalattal a hátam mögött :)

Így a lányok élménybeszámolóiból is vannak infóim :)

És, én vagyok a nem olyan nagy farkú a csapatban....

De ha már párcsere, akkor ott van a másik oldal is.... azaz, a nagyon szűk lány és esetleg a már tág lány :)

De gyakorlatból tudom, hivatkozva az első hozzászólásomra:

Élvezeti szempontból nincs jelentősége a szűk, vagy tág megkülönböztetésnek, amint a puszta testiségnél kissé feljebb nézünk :)

2023. szept. 19. 12:10
 4/18 A kérdező kommentje:
Még mindig nem vagy nő:-)
2023. szept. 19. 12:15
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Ti bele vagytok hülyülve ebbe a farok mérgetésbe.???

EGy értelmes kérdés nem jut az eszetekbe!!!

2023. szept. 19. 12:48
 6/18 anonim ***** válasza:
64%
4. Te meg búzás vagy ha mindíg a farokkal foglalkozol!!
2023. szept. 19. 12:49
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Mert izgalmas kipróbálni mással milyen ha kisebb akkor megtapasztalom milyen azzal ha pont egyforma lenne lehet kevesebbe lenne érdekes
2023. szept. 19. 12:50
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Képzeld el NEM érzi magát becsapva. Ha valaki ennyire méretmániás lenne az nem párcserézik, többesezik, hanem vesz magának egy bazi nagy dildót és pont.
2023. szept. 19. 13:31
 9/18 A kérdező kommentje:
8# legalabb no vagy aki valaha párcserében vett részt vagy csak írod amit gondolsz?
2023. szept. 19. 13:32
 10/18 anonim ***** válasza:
59%
A pöcsméregetés csak a kisfiúk szokása.
2023. szept. 19. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!