Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Érzésre mi a különbség az anál szex és a nagyvécézés között?
Figyelt kérdés
Oké, hogy a kaksizasnál büdi van, de most nem erre gondoltam.2023. aug. 18. 14:15
1/15 anonim válasza:
En azt nem tudom, kinek masabb erzes, mert nekunk van prosztatank is... probaltam magam ujjal, de semilyen volt
2/15 anonim válasza:
Kellemetlenebb és jobban feszít.
3/15 anonim válasza:
Ezt a kérdést homo kategóriába is kiírhatod
5/15 anonim válasza:
A kakilás nem fáj
Anál szexnél egyszerre érzel fájdalmat és erős székelési ingert
6/15 anonim válasza:
A sz@rásnál tényleg sz@rsz az análnál meg csak úgy érzed, olyan mint ha a sz@r befelé menne.
7/15 anonim válasza:
Büdös mindkettő. Én nem engedtem még egyik pasimnak se, az a lyuk nem arra való, belülről ott mi lányok sem vagyok rózsaillatúak. Sajnos a szarszag az szarszag és ha ott matat a farkával akkor büdös lesz. Egy pasi akarta nekem oda berakni, de mentem felpofoztam az ágyban, hogy azonnal befejeztük a hancúrozást ha oda rakja mégegyszer, ráadásul nem is voltam kitakarítva ott, így ha berakta volna ott lesz tragédia. Ujjazást még elviselem ha ott ujjaznak esetleg, de a pénisznek ott nincs helye nálam.
8/15 A kérdező kommentje:
Tehát ha az ujja lesz sz@ros és büdös a partnernek, mert a valagadban turkál, az nem gond?
2023. aug. 19. 01:41
10/15 anonim válasza:
Feszito erzes, fajdalmas is tud lenni, foleg ha nem figyel oda a partnered, es olyan mintha folyton kakilnod kellene. Annyira nem kellemes, mint mondjak.
Van aki elvezi, van aki egyaltalan nem.
En a ketto kozott vagyok, de meg sose mentel el ott, szoval ott nincs orgazmusom. Noknel azt se tudom, hogy lehet e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!