Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Érzésre mi a különbség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Érzésre mi a különbség az anál szex és a nagyvécézés között?

Figyelt kérdés
Oké, hogy a kaksizasnál büdi van, de most nem erre gondoltam.
2023. aug. 18. 14:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
En azt nem tudom, kinek masabb erzes, mert nekunk van prosztatank is... probaltam magam ujjal, de semilyen volt
2023. aug. 18. 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Kellemetlenebb és jobban feszít.
2023. aug. 18. 14:27
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a kérdést homo kategóriába is kiírhatod
2023. aug. 18. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
3, homo lányok? Az milyen?
2023. aug. 18. 14:45
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

A kakilás nem fáj

Anál szexnél egyszerre érzel fájdalmat és erős székelési ingert

2023. aug. 18. 15:06
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
A sz@rásnál tényleg sz@rsz az análnál meg csak úgy érzed, olyan mint ha a sz@r befelé menne.
2023. aug. 18. 16:13
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Büdös mindkettő. Én nem engedtem még egyik pasimnak se, az a lyuk nem arra való, belülről ott mi lányok sem vagyok rózsaillatúak. Sajnos a szarszag az szarszag és ha ott matat a farkával akkor büdös lesz. Egy pasi akarta nekem oda berakni, de mentem felpofoztam az ágyban, hogy azonnal befejeztük a hancúrozást ha oda rakja mégegyszer, ráadásul nem is voltam kitakarítva ott, így ha berakta volna ott lesz tragédia. Ujjazást még elviselem ha ott ujjaznak esetleg, de a pénisznek ott nincs helye nálam.
2023. aug. 18. 21:22
 8/15 A kérdező kommentje:

Tehát ha az ujja lesz sz@ros és büdös a partnernek, mert a valagadban turkál, az nem gond?

2023. aug. 19. 01:41
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
Az nem.
2023. aug. 19. 06:29
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

Feszito erzes, fajdalmas is tud lenni, foleg ha nem figyel oda a partnered, es olyan mintha folyton kakilnod kellene. Annyira nem kellemes, mint mondjak.

Van aki elvezi, van aki egyaltalan nem.

En a ketto kozott vagyok, de meg sose mentel el ott, szoval ott nincs orgazmusom. Noknel azt se tudom, hogy lehet e.

2023. okt. 3. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!