Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irtóznak egyes heteró pasik a puncinedvtől? Szex után rohan zuhanyozni meg kezet mosni.
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 16:52
21/27 anonim válasza:
Mert test nedv fóbiások, vagy csak egyszerűen agyhalottak🤣😂
Ez a két opció játszik.
22/27 anonim válasza:
Ilynekor a nőknek is ezt viszonoznia kellene..
23/27 anonim válasza:
Nem lennék teljesen biztos az ilyen pasik heteroszexualitásában.
24/27 anonim válasza:
Engem pl egyáltalán nem zavar. De ha nem mosom le szex után, és úgymarad, reggelre nagyon büdös lesz. Nem tudom mi az oka. Frissen még kellemes az illata, de aztán már nem.
25/27 anonim válasza:
Sok nő is irtózik a testnedvektől.
26/27 anonim válasza:
Nem írtózom.
Viszont nekem már többször is volt, hogy ha nem mostam meg akkor a makkom ön piros pöttyök jelentek meg.
És aztán meg kenőcsölni kellett...
Szóval alapból inkább elaludnék utána de legtöbbször elmegy ék tusolni.
Még aztán ha rászárad a lötyi az is elég kellemetlen tud lenni.
27/27 anonim válasza:
Élvezés után, ha benne marad a farok a punciban, rossz érzéssel párosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!