Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró nők, mikor mondja el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró nők, mikor mondja el egy biszex?

Figyelt kérdés
Mikor mondja el egy biszex férfi hogy biszex? Kapcsolat elején, (ismerkedéskor), kapcsolat alatt, vagy jobb ha sosem tudjátok meg, és eltitkolja? Melyik variáció a legjobb?
2023. szept. 10. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Ismerkedéskor

Ha passzív akkor én fogom dugni

Ha aktív akkor ha gumival csinálta maradhat ha gumi nélkül vokt derékig másik. Seggbe akkor lapát

2023. szept. 10. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Ismerkedéskor.

Ha komolyabbra fordul a dolog, és akkor mondod el mondjuk, és rossz a fogadtatása, akkor elvesztegetett idő volt az addigi.

2023. szept. 10. 18:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Biztos heteró NŐK válaszolnak erre a kérdésre?
2023. szept. 10. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedéskor, lehetőleg az első szex előttig (mert kb akkor fordulna komolyra a dolog ugye).

Engem egyébként nem zavarna egyáltalán. Sőt, lehet tetszene is. Viszont ha eltitkolja és később derül ki, akkor nincs tovább, viszlát. Nekem ne hazudozzon a pasi, akivel együtt vagyok

2023. szept. 10. 19:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#2es vagyok. És tényleg nő. Azt még kihagytam, hogy az ne is legyen opció hogy eltitkolod. A vágyaid egy idő után úgyis előjönnének, és akkor az megint csak rossz, ha a másiknak ez nem tetszik.
2023. szept. 10. 19:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Honnan szedtétek hogy biszex vagyok? 🙈🤣
2023. szept. 10. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen

Volt felcsatisom

2023. szept. 10. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Ismerkedéskor. Ne vesztegessük egymás idejét. Felesleges titkolni, úgysem marad rejtve.
2023. szept. 10. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Én biszex férfiként elmondom ismerkedésnél, szerencsére sok nő nem élből elutasító,van akinek tetszik is
2023. szept. 10. 20:36
 10/12 A kérdező kommentje:
9es megkérdezhetem hogy mi tetszik nekik azon hogy biszex vagy, aki feltehetően volt már a saját nemével is?
2023. szept. 10. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!