Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok huszonéves srác tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok huszonéves srác tényleg úgy gondolja, hogy egy 40-es nőn szexi a bőrhatású nadrág?

Figyelt kérdés
A vőlegényem anyukáját bámulták már meg ebben a nadrágban fiatal fiúk, volt aki meg is jegyezte, hogy szexi rajta. Tényleg ennyire tetszik még valakiknek ez a nadrág egy nőn?
2023. szept. 18. 06:30
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Az mindenkin az, akiknek jó alakja van
2023. szept. 18. 06:32
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem azt gondolják ilyenkor, hogy "Jaj, végre találkoztam egy dominával", holott sokszor semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2023. szept. 18. 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Egy fiatal fiú általában sok jobban kinéző nőről fantáziál.. akár van rajta bőrhatású nadrág akár nincs.
2023. szept. 18. 07:04
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Bőr nadrágot akkor vesz fel nő, ha szexuálisan kihívó akar lenni. Ez ugyanis nem egy konszolidált ruhadarab.
2023. szept. 18. 08:03
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Imádom 35 évesen a bőrnadrágot. Pedig sem domina, se szexuálisan kihívó nem akarok lenni. Egyszerűen szeretem viselni. Mert jól áll rajtam.

Munkába ugyanúgy fel veszem a bőr nadrágot, mint egy buliba. Csak a körítés más.

2023. szept. 18. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb nőn jól állnak a bőrnadrágok. Több anyukám korabeli nőn is láttam már, meg anyukám is szokott bőrnadrágokat hordani, de nem mondom azt, hogy szexinek találom rajta, mert ez elég betegesen hangzana, hogy anyukámat találom szexinek, de kétségtelenül jól áll rajta.
2023. nov. 8. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!