Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rutinos férfiakat(ha léteznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rutinos férfiakat(ha léteznek itt) kérdezem mi a legjobb módja a nagyon szép lányok megismerésének,megszerzésének?

Figyelt kérdés

2023. szept. 17. 19:06
1 2 3
 11/22 xKakashix ***** válasza:
55%

#10 Nem vagy hülye, de mindenki van olyan kanos legalább egyszer az életében, hogy egy átlag alattival is lefeküdne, amúgy lehet hogy pont emiatt kihagytál sok jó szexet, de legalább van önértéked, én sem tudnék lefeküdni olyannal aki nem jön be külsőre.

Amúgy szerintem egy nagyon jó tanács az, hogy mikor beszélsz egy nagyon jó nővel, úgy kezeld mintha ha egy átlagos csaj lenne, ne éreztesd vele, hogy jó nő, valószínű amúgy is tudna fogja magáról, hogy az, szóval ne nagyon bókolj, max ritkán, akkor is egyedi legyen ne sablon és legyél bunkó egy kicsit, bizonyos határokon belül. Sose volt modell típusú csajom, de egész csinos bnőim voltak eddig szerintem talán 1-et leszámítva.

2023. szept. 17. 21:02
 12/22 A kérdező kommentje:

Én a babaarcot szeretem nagyon, meg a formás feneket.

Nem vagyok sosem irányíthatatlanul kanos, ha vki nem tetszik akkor vissza tudom magam fogni, legyek akármennyire is beindulva

2023. szept. 17. 21:06
 13/22 xKakashix ***** válasza:
78%

#12 Én is fenék párti vagyok, az arc az meg olyan, hogy mindenkinek fontos.

Az pozitívum, hogyha vissza tudod magad fogni, akkor az igazán jó, hogyha olyankor is tudod magad kontrollálni amikor egy nagyon jó nő van előtted.

2023. szept. 17. 21:12
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Sportolj és tanulj rengeteget. Ha lesz egy jó állásod és jó tested akkor válogathatsz. Ha apuci kocsijában virítasz és anyuci takarít utánad akkor egy lúzer vagy.
2023. szept. 17. 21:14
 15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon jó önkontrollom van olyan tekintetben.
2023. szept. 17. 21:17
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

Stílus, kisugárzás, személyiség, iq/eq, nagyon jó kommunikációs készségek (s persze az sem árt, ha nézek ki valahogyan).

Mindazonáltal... lövésünk sincs mi jön be az adott csajnak. Ez olyan mintha azt tételeznéd fel, hogy az összes csinos lánynak a gulyásleves a kedvence és azt kellene neki főzni. Holott mindenkinek más és más - egy ügyes szakács viszont megoldja ;)

2023. szept. 17. 21:43
 17/22 A kérdező kommentje:
Ez ütős példa volt
2023. szept. 17. 21:44
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Légy híres, gazdag, vagy csinálj valami nagyon menőt, és legyél velük közepesen bunkó.. :D
2023. szept. 17. 21:50
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem árulom el titkom, nem szeretem a konkurenciát
2023. szept. 17. 21:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#18 ez csak a golddiggereknél jön be, a normális csajoknál 0.0 esélyen van a pénzükkel vergődő műmájereknek :)
2023. szept. 17. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!