Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor egy kis saját tapasztalat az említettekkel. Én egy átlagos vagy picivel átlag fölötti külsejű férfi vagyok (nők akikkel itt Gyakorin ismerkedtünk szexkapcsolat céljából, képcsere után mindegyiktől bókot kaptam és más felületen folytattuk tovább)...
- Gyakorikérdések: ez a legesélyesebb, legeredményesebb
- Vágyaid: csak kamu botokat találtam
- Szexrandi: -"-
- Goldengate: több, mint 10 éve lehetőséget kaptam egy a szintemnél jócskán lejjebb elhelyezkedő (értsd: ronda), ápolatlan és elhízott nőtől. Azok az idők már elmúltak. Még több férfi, még nagyobb elvárások. Heteroszexuális férfiként esélytelennek látom.
- Badoo: komoly kapcsolat céljából okés, de egyéjszakásra nem sikerült senkit találni. Még az átlag alatti nők sem adják alább (márpedig Badoo-n belőlük sok van).
- Tinder: nem próbáltam még
- Eropolis: -"- (ha ez kicsit is hasonlít a GG-re, akkor hanyagolnám)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!