Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti anyak, ti hanyszor szexeltek atlagosan / het?
Illetve, hanyszor szeretnetek ? :)) (ha ez a szam esetleg kulonbozik)
Irjatok kort pls
6
Talán ha segítenél neki a házimunkában, gyereknevelésben....
Undorodom az ilyen pasiktól.
Heti 2-3 az átlag, ebben benne van az is, hogy 2 hétig arra sincs erőnk, hogy egymásra nézzünk, máskor meg elkap a gépszíj és mint a nyulak, úgy csináljuk. 😅
32N
Átlag 3-4. Ha szabad a hétvégénk akkor több is összejön.
31
"Talán ha segítenél neki a házimunkában, gyereknevelésben...."
Nem én vagyok a #7-es, de szerintem egy hangyafasznyit korán ítélkeztél.
Vannak olyan helyzetek és nők, akiknek mindegy mennyit segítesz, mert irreális elvárásai vannak önmagával szemben, hogy feneketlen kútba önti az ember a segítséget.
Én szándékosan úgy álmodtam meg az anyagi dolgainkat, hogy a feleségemnek eleve ne legyen kényszer visszamennie dolgozni kisgyerekek mellett, mert szerintem ez halál. Még emellett is kivettem minden házimunkából a részemet, főztem, mosogattam, pelenkáztam.
Eredmény? Rendszeresen este 11-kor, hulla fáradtan vasalt, mert annyi dolga volt nap közben, hogy csak akkor tudta megcsinálni. Akkor jöttem rá, hogy SOHA nem fogok tudni annyit beletenni, hogy nyugalom legyen, mert bármennyi szabadideje van, ő meg fogja tölteni munkával, annyira kényszeres.
Amúgy értem, mit akartál mondani, és igazad is van: én segítettem otthon, és mi szexelünk is rendesen - hogy a kérdésre is válaszoljak - a héten háromszor is dugtunk. Csak azt akarom mondani, hogy a tehermegosztás szükséges, de nem elégséges feltétel. Attól, hogy én is megszakadok otthon, egyáltalán nem biztos, hogy a nőnek könnyebb lesz az élete, csak több feladatot csinálunk meg, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!