Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22-26 lányok, fiúk átlagosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-26 lányok, fiúk átlagosan mennyi idő telik el a kapcsolatban, mire szexeltek?

Figyelt kérdés

November óta ismerkedem egy sráccal, közös suliba jártunk, így ismertem régebben. Hónapokig xsak találkozások voltak de semmi. Egyszer lett csók is. Szex nem volt még, csak csók, meg simogatás. Ő akar lassan haladni. Én még szűz vagyok, állítólag ő nem.

Barátnőim szerint valami nem stimmel nála, mert úgy jön le, hogy halogatja.

Én molett vagyok, ezt tudta mikor elkezdtünk járni is. Ez lehet a gond, vagy valami más? Tipp hogy mit tehetnék?

Már mindent "próbáltam" de nagyon tereli a dolgokat. Rá mászni úgy meg nem akarok, hisz nagyon nincs tapasztalatom ő az első ilyen barátom.

2020. máj. 10. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár 21 vagyok de nekem kb 2 hét
2020. máj. 10. 14:29
 2/11 Liz* ***** válasza:
100%

Szóval egy fél éve jártok és még nem történt meg a dolog? Hát.. én is aggódnék egy kicsit, mert szerintem a barátnőidnek igazuk van. :/

Az addig szép gesztus, hogy ő nem akarja sürgetni, mert tudja, hogy szűz vagy, na de egy fél évig halogatni? Nem azt mondom, hogy már az első találkánál egymásnak kellene esni, de huszonévesek vagytok, friss kapcsolatban vagytok, ilyenkor mi a párommal minden időt kihasználtunk arra.

Szüzen nehéz lehet kezdeményezni, de lehet egy próbát megérne, mondjuk ha legközelebb csókolóztok, finoman a tudtára lehet adni, hogy te már készen állnál. Vagy kérdezz rá konkrétan, hogy a mi a gond, üljetek le és beszéljétek meg.

2020. máj. 10. 14:38
 3/11 A kérdező kommentje:

Én sajnos nem vagyok ilyen. Számomra ez kellemetlen beszélgetés lenne. Meg bízom benne, hogy hamarosan lesz valami.

De aki tapasztalatabb mi lehet a gond?

Nem kíván, vagy nem áll fel neki? Vagy lehet, hogy ő is szűz? De akkor is kívánna, nem?

Fogalmam sincs :(

2020. máj. 10. 14:46
 4/11 Liz* ***** válasza:
100%
Figyelj.. biztos, hogy kellemetlen és nehéz beszélgetés lenne, de te magad is látod, hogy mennyi kérdőjel van benned, amit sajnos csak a párod tud megválaszolni. A legrosszabb dolog, ha kételyeid vannak egy párkapcsolatban. Én csak azt tanácsolom, amit a helyedben tennék és én biztosan nem várnék sokat ezzel a beszélgetéssel. Egy kapcsolat az őszinteségen és a bizalmon alapszik, ha valami problémája van igenis ossza meg veled.
2020. máj. 10. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A második randin dugtunk, azota is egyutt. Itt valami nem stimmel
2020. máj. 10. 14:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Eddig kétszer aludtunk egyutt, egyszer ő nálunk, egyszer én náluk. Minkét alkalommal üres volt a ház.

Én úgy is készültem, hogy talán lesz valami de nem lett semmi.

Mitől lehet valakinek olyan, hogy nem áll fel?

2020. máj. 10. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Reggeli felkelésnèl volt merevedése? Vagy összebújásnál nem szoktad érezni, hogy feláll neki? Azt javaslom, hogy filmezés közben kezdd el kívülről simogatni, majd nyúlj be neki és elégítsd ki, így mindenre fény derül. Majd a fülébe súghatod, hogy nagyon kívánod, vennie kell a lapot.
2020. máj. 10. 15:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem össze bújva aludtunk. De valamit éreztem. Sajnos úgy látom az lesz, hogy nekem kell lépni. De ha még hónapokig húzná szerintetek is van vmi gond vele? (nem várom meg, jobb ezt előbb tisztázni)
2020. máj. 10. 15:49
 9/11 Liz* ***** válasza:
100%
Hát.. ha tippelnem kéne vagy valami gond van vele, vagy nem éppen tisztességes egy pali. Én már az első adandó alkalommal mikor kettesben vagytok szóvá tenném. Nem várnék, szerintem felesleges.
2020. máj. 10. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Valami nem stimmel. Mondanám hogy komplexus pl kis méret miatt de igazából ha együtt vagytok nem kéne hogy szégyellje magát, meghát akkor is kívánná.

Ha mégiscsak szűz lenne akkor is kéne hogy álljon a cerka.

Nem lehet hogy meleg és te alibinek kellesz vagy asszexuális?

Együtt alvás, üres ház, no szex...nem normális ebben a korban, helyzetben.

Ha legközelebb együtt alszotok, vagy filmeztek vagy valami tehát olyan a szitu ahol szex is lehetne, csókold meg, kezdjetek el csókolózni, igen neked kell kezdeményezni és próbáld arra terelni a dolgokat. Simogasd a lábánal stb ,de ennek ösztönösen kell mennie.

Ha nem akarja, nem vevő rá, kérdezd meg mi a baja, miért nem akar szexelni.

Kínos de erröl muszáj beszélni.

2020. máj. 10. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!