Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűbb kinézetű, szolidabb lányok. Ti csak kapcsolatban szexeltek?
Figyelt kérdés
Amelyikőtök nem, nehezebb ilyen személyiséggel fiút találnod?2020. febr. 21. 21:38
1/4 anonim válasza:
Igen, máshogy nem menne, csak is kapcsolatban.
2/4 anonim válasza:
Nem.
Attól h nem úgy jártam munkába h kiteszem amim van, még ugyan úgy belementem egy két kalandba.
Nem nehezebb. Sőt! Úgy vettem észre a pasiknak inkább kelettem én (aki szolidabban öltözik) mint az aki már az utcán felkínálja magát. Azokat mindenki megkaphatja.....
3/4 anonim válasza:
Nem kinézettől függ.
Én pont ilyen fajta vagyok, de tuti van rengeteg szolidan kinéző éjjeli kolibri, és talán még több "extrás", dögösen kinéző, szigorúan monogám hölgy is,
4/4 anonim válasza:
Nem.
Nem nehezebb, bár én soha nem keresek, csak úgy alakul.
Én azt vettem észre h mostanában a pasik jobban szeretik a szolidabb lányokat, mint a k*rvás kinézetű, nyomulós csajokat, de lehet h tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!