Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-26 lányok, fiúk átlagosan mennyi idő telik el a kapcsolatban, mire szexeltek?
Figyelt kérdés
November óta ismerkedem egy sráccal, közös suliba jártunk, így ismertem régebben. Hónapokig xsak találkozások voltak de semmi. Egyszer lett csók is. Szex nem volt még, csak csók, meg simogatás. Ő akar lassan haladni. Én még szűz vagyok, állítólag ő nem.
Barátnőim szerint valami nem stimmel nála, mert úgy jön le, hogy halogatja.
Én molett vagyok, ezt tudta mikor elkezdtünk járni is. Ez lehet a gond, vagy valami más? Tipp hogy mit tehetnék?
Már mindent "próbáltam" de nagyon tereli a dolgokat. Rá mászni úgy meg nem akarok, hisz nagyon nincs tapasztalatom ő az első ilyen barátom.
2020. máj. 10. 14:13
11/11 anonim válasza:
Jelenlegi kapcsolatomban kb 1 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!