Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Hány éves kortól kezdett el benneteket foglalkoztatni a szex?
szia
engem kb 12 es 14evesen elis vesztettem amire nem vagyok büszke.
Ezzel nincs is semmi baj.
Egészséges érdeklődés a fiúk iránt....
Van egy ismerősöm, aki szintén már 12,13? éves korában erősen érdeklődött a fiúk iránt annyira, hogy többször elszökött otthonról azért, hogy fiúzhasson.
Addig csinálta mindezt, amíg 14 évesen teherbe esett.
A magyar szar törvények szerint,(ezt nekem mondták, én nem tudom), hogy nem a szülők, hanem a lány döntheti el, hogy megtartja - e a babát?
Végül úgy döntőt a lány, hogy megszüli.
Ez év vége felé, talán október-november? hónapra van kiírva szülésre a lány.
Na, de 3x bukott a lány és ráadásul iskolába sem járt, hanem inkább idősebb fiúkkal lógott iskola helyett.
Így most már 15 évesen még mindig az 5. osztályt járja, de nem járja, mert iskolába sem jár.
Amúgy már 13 évesen legalább 16-nak nézett ki a lány annyira ki volt fejlődve.
Egyébként magyar a csaj.. Gyönyörű jövő vár rá.
De a, szülők hibája, mert hagyták a saját feje után menni.
És még valami.
Annyira nagy lánynak érzi magát a csaj, hogy 13 éves kora óta cigizik, kávézik és ha rendszeresen nem is, de alkoholt is fogyaszt.
Mindenki maga dönt a sorsáról, hogy melyik utat választja.
De ha majd hosszú évek múlva visszanézünk az utunkra, ne akkor fogjuk a fejüket, hogy mekkora marhák voltunk!
Jajj, bocs kérdező, ha nem a kérdésedhez íródott a válasz.
A 3-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!