Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjek hozzá egy férfihez?
Figyelt kérdés
Nem “kisgyerek”, 25 éves. Én sem vagyok sokkal fiatalabb. Nem voltam még férfivel, csak nővel (igeen igen, tudom..)
Eddig nem tudtam hogy fel tud izgatni egy férfi.
Most valószínűleg úgy fog alakulni hogy lefekszünk egymással, viszont fogalmam sincs hogy mit csináljak.. tudom hogy kicsit kellemetlen..
A kérdés 100%ig igaz sajnos 😂
Könyörgöm, adjatok néhány tanácsot mert nagyon feszült vagyok
2023. szept. 14. 12:05
12/13 anonim válasza:
Omg! Mekkora szégyen vagy. Tedd fel inkább a tini kategóriában....
13/13 anonim válasza:
Hello! Mi lett, hogy boldogultál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!