Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi türelmed lenne egy ilyen férfihez?
Jómagam már elég régóta a masszívan rejszolók zártosztályát erősítem. Lánnyal nem voltam közel két éve, és erős a gyanúm, ha arra kerülne a sor, az első pár alkalommal egészen biztosan nem úgy működne a farkam, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
Hány alkalom után tennétek pontot az ügy végére, és mennyire vennétek magatokra, hogy végső soron esetleg csak kamuzik a másik fél és valójában ti nem vagytok számára elég izgatóak?
Én voltam így. Tényleg elég rövid idő, maximum kb. néhány hét a visszaszokás, egy új izgalmas vonzó hús-vér nő az életedben, sokkal erősebb inger, mint a maszti. És leginkább nem is az elszokás veti vissza a férfiműködésed, hanem hogy amikor először tapasztalod, hogy nem egészen úgy működsz mint kéne, utána már eleve stresszel állsz hozzá.
Annál több türelemre számíts, minél inkább bejössz neki belsőre-külsőre, minél jobb veled az ismerkedés, illetve a szex többi része.
Baj ha várni kell a férfira
Elvárják a nők a jó teljesítményt, ha nem kapnák meg tőlem, nem dugnának velem, hiába vagyok nagyon jó pali. Kettő együtt Jár. Kívánnak a nők mint kisgyerek a gumicukrot, ágyban olyan vagyok mint góllövővésben Erling Haaland, Number 1
24
8x bajnok
Alapszabály barátom, hogy minden az érzelmi kötelék erősségétől függ. Ha az érzelmi kötelék erős, érzései vannak a partnerednek - urambocsá' még szerelmes is - akkor több dobásod van felfejlődni. Ha ez nincs meg akkor lehet nincs 2. alkalom ha elsőre nagyon betlizel.
Akár így, akár úgy - ezt csak úgy tudod meg ha mész előre és legalább az első alkalomig eljutsz. Arra gyúrj rá inkább hogy ez összejöjjön, addig felesleges bármi máson pörögnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!