Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első cuckold alkalom hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első cuckold alkalom hogyan zajlott nálatok? Mire érdemes ilyenkor készülni?

Figyelt kérdés

Régóta titkos vágyam, hogy a feleségemet egy másik férfi dugja meg előttem, és amikor ezt végre neki is el mertem mondani, kis gondolkodás után beleegyezett.

Hogyan érdemes nekikezdeni "megszervezni" egy ilyet? Félek kicsit, hogy nehogy rossz élmény legyen, vagy utólag megbánjuk, hogy kipróbáltuk.

A feleségem elsőre inkább ismerőst szeretne bevonni, én inkább idegent, ti melyiket javasolnátok?

2023. szept. 14. 09:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

9 Igen ki dobtam

Ke leptem

Amíg nem tudtam mi van a háttérben jó volt

10 Igen az + kerítés

2023. szept. 14. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

7es

Akkor kb prostinak kezelt. Ha neked nem oké akkor szemétség

2023. szept. 14. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

12es

Igen annak

Nem. Nekem ez így nem volt oké

2023. szept. 14. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező az első lépést már megtettétek. Azaz, akkor vágjatok bele ha mindketten kívánjátok, szeretnétek! A második fázis megbeszélni alaposan ki mit szeretne megélni, mi az ami okés és mi az ami tabu, nem szeretné egyikőtök sem (azaz a közös játékszabályok).

Ismerős vs. idegen. Előnye az ismerősnek hogy ismeritek, megvan az alap bizalom. Hátránya, hogy eljárthat a közös ismerősi körben a szája, illetve ha túlgondolja akkor próbálkozhat "kicsábítással" (azaz a tudtod nélküli ismételni). Idegennél nincs ilyen, azonos neműek tartják a kapcsolatot, ha nem vagytok rá kíváncsiak többé akkor szimplán megszakítjátok vele a kapcsolatot és nem fogtok vele összefutni többet az ismerősi körben.

Idegenek keresése: szórakozóhely (nagyon macerás ha nincs rutinotok), internet (még macerásabb a több száz kamust, idiótát szűrögetni), swinger (elég direkt, de ott 100% találtok azonnal kamumentesen, adott a hely, az idő, mindenféle szervezkedés nélkül ott helyben).

2023. szept. 14. 12:56
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Élvezet miatt nálunk van ilyen ill volt 1x de kész még
2023. szept. 14. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk az volt a kérése a feleségemnek, hogy spontán legyen és idegennel.

Így egy nyári estén történt meg egy fesztiválon.

2023. szept. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!