Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Igen. Meghúztam a bal lábam, mert rosszul léptem. Egy kedves pasi odajött és megtámogatott, hogy ne essek el fél lábbal
3/10 anonim válasza:
Aham, tudsz annyit fizetni mint a puncson, RL-en vagy a többi oldalon a lányoknak? Mert a nélkül értelmetlen a privicélpont-vadászatod.
4/10 anonim válasza:
Sok fiatal kér támogatást szexért cserébe.
5/10 anonim válasza:
#4 igen sok, de ára van. Gombokért senki nem fog vadidegeneket leszaxizni.
6/10 anonim válasza:
Én 43 éves pasi vagyok és nem feltétlen fiatal nőket támogatók nem pénzt beszéltünk meg hanem mindig amire szüksége van…
Sajnos most pont az utolsónak lett egy párkapcsolata így most keresek valakit
43 F
7/10 anonim válasza:
Napi 2 orgiárt fizetek 40 ezret naponta. Ez havonta 30 napra 1 millió 200 ezer forint. Aki akar ennyit keresni az írhat nekem privátban. Nem ronda, öreg pasi vagyok ha ez számít.
8/10 anonim válasza:
7. Honnan van ennyi pénzed? O.O
9/10 anonim válasza:
# napi 2 orgia nem sb kategória, hanem egy nagyon olcsó prosti. Az sb nem fog neked naponta 2x orgiát tartani fűvel-fával.
10/10 anonim válasza:
Igen, délután kaptam 20 ezret egy szopásért a főnökömtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!