Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány nap után kezd el fájni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap után kezd el fájni a herétek ha nem tudtok elélvezni?

Figyelt kérdés

2023. szept. 13. 12:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Kb 1 hét, de nem fáj, inkább bizsergést érzek.
2023. szept. 13. 13:38
 12/28 anonim ***** válasza:
63%
#6: Én 47 éves vagyok és még soha nem tapasztaltam spontán magömlést se éjjel se nappal. Nem tudom mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy megtörténjen, de már legalább egy hónapja nem volt semmi, nem szexeltem, nem vertem ki magamnak és mégse történik meg. Sőt, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, még csak nem is fáj, nem is feszít. Az akkor szokott előfordulni, ha egymás után többször felizgulok, de kielégületlen maradok.
2023. szept. 13. 13:47
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
6-os, ne hallgass a hülyeségeket hangoztatókra, nincs ilyen. A maszturbálás és ejakuláció "hiánya" nem okoz herefájdalmat. Az lehet, ha szűk nadrágban nyomorgatják a heréjüket és gyakran van merevedésük, mert mindenről a szex jut eszükbe. De ez se a maszturbálás elmaradása, hanem a szűk nadrággal herenyomorgatás miatt van. (33F)
2023. szept. 13. 14:04
 14/28 anonim ***** válasza:
74%
13 as,egészen pontosan alhasi fájdalom,enyhe nyomást érzek,ami a herémre is kihat.Attól,hogy neked nincs,másnak még lehet. Okostojás!
2023. szept. 13. 15:19
 15/28 anonim ***** válasza:
51%
14-es, lényegtelen, hogy alhasi és kisugárzik. Nem azért van, mert nem élvezel el. Ez hülyeség, az emberi test nem így működik. Azért van, mert elszorul a lágyékrész, ennek nincs semmi köze az ejakulációhoz. Ez legalább akkora marhaság, mint az, hogy a reggeli merevedés oka a vizelési inger (ezt is gyakran szokták hangoztatni, köze sincs hozzá).
2023. szept. 13. 18:08
 16/28 anonim ***** válasza:
Van ismerosom aki havonta 1 x recskazik
2023. szept. 13. 18:11
 17/28 anonim ***** válasza:
# 16, és ezt ti így megbeszélitek? Konkrét napra időzíti, vagy spontán jön neki az inger? :)
2023. szept. 13. 20:08
 18/28 anonim ***** válasza:
Egy hét szintén
2023. szept. 13. 20:25
 19/28 anonim ***** válasza:
A sperma nem a prosztataban tárolódik,hanem a húgyhólyag felett lévő ondó tartályokban!Ha hosszú ideig nem urited ki,akkor a szervezeted elintezi magának!Azért van az éjszakai magomles!
2023. szept. 14. 12:02
 20/28 anonim ***** válasza:
3-4 nap után már zavaróan feszít, bár ritkán van, hogy addig "raktározom". Ha nincs szex, akkor kirázom általában naponta.
2023. szept. 14. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!