Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ő a világ legjobb fenekű nője?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő a világ legjobb fenekű nője?

Figyelt kérdés

Patrícia Tarka

[link]

Jó kicsit hatásvadász a kérdés és túlzó, de szerintem 10/10-es feneke van a csajnak.

Biztos lesz aki szerint ez már túl nagy, és hasonló,🤓.

2023. szept. 12. 11:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyeneken nem agyalnék. Inkább azon, hogy akinél én bejövök, az jó legyen nekem.
2023. szept. 12. 13:44
 22/35 anonim ***** válasza:
79%

A többségnek ez egy hatalmas zsíros löttyedt s.gg lesz (a képek jelentős része egyébként photoshoppal utándolgozott).

Ettől még ha neked ez tetszik, akkor egészségedre - ugyebár ízlések és pofonok.

2023. szept. 12. 14:06
 23/35 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az műtött és be van ültetve az implantátum.

Nekem se tetszik.

2023. szept. 12. 15:15
 24/35 anonim ***** válasza:
* 6.-nál a második az szép popsi.
2023. szept. 12. 15:16
 25/35 anonim ***** válasza:

A mérete jó, de lehetne formásabb.

Viszont a derék-csípő aránya nagyon szexi.

2023. szept. 12. 16:47
 26/35 anonim ***** válasza:
22%

"Valljuk be, hogy ez a kulcsmondat, neked pasi kell…"

Valljuk be, ott van probléma fejben, ha valakinek ez az egészségtelen, anatómiailag amorf megjelenés vonzó. Egészséges emberi test nem így néz ki. A nyiroködéma is felizgat?

2023. szept. 12. 18:51
 27/35 anonim ***** válasza:
93%
Ki lehetne nyalni…
2023. szept. 12. 21:54
 28/35 anonim ***** válasza:
Én imádom a nagy feneket meg a homokóra alakot, de ez bőven sok nekem is.
2023. szept. 12. 22:47
 29/35 A kérdező kommentje:

#26 ez egy veleszületett dolog, hogy így néz ki a csaj.

Mert aki az extrém plus size, BBW modellekre izgul mennyivel egészségesebb?

Ott a testépítés. Anatómiai és evolúciós szempontból nincs szükség és nem is "gazdaságos" fentartani a szükséges mellé +20 kilogramm izomzatot.

Még is sokan rajonganak egy kidolgozott izmos testérte női szempontból és férfi szempontból pedig vágynak rá.

Kicsit túltoljátok az utálatot már bocsi. Itt mindenki nádszál vékony az aranymetszés anatómiai arányit betartva választ magának csajt?

2023. szept. 13. 16:19
 30/35 anonim ***** válasza:

"Mert aki az extrém plus size, BBW modellekre izgul mennyivel egészségesebb?"

Semmivel sem. Az is egészségtelen, és a képen látható zsírfarúság (amennyiben nem photoshop, mert a céllövészetes képen messze nem ilyen a segge) is ugyanaz a kategória. Egy egészségtelen dologra nem válasz egy szintúgy egészségtelen másik vonal.

"Ott a testépítés. Anatómiai és evolúciós szempontból nincs szükség és nem is "gazdaságos" fentartani a szükséges mellé +20 kilogramm izomzatot."

De az nem egészségtelen az emberre nézve - amennyiben nem szélsőséges, és nem cuccoznak mellette.

Evolúviós szempontból a hosszú szexuális aktusnak sincs értelme, de nem egészségtelen a testre nézve.

"Kicsit túltoljátok az utálatot már bocsi. Itt mindenki nádszál vékony az aranymetszés anatómiai arányit betartva választ magának csajt?"

Dehogy. Elég annyi, ha csak nem az egészségtelent propagáljuk bárki felé elérendő célként.

2023. szept. 13. 17:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!