Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak! Szoktatok itt csetelni lànyokkal?
Figyelt kérdés
Ha igen miert? Hany evesek vagytok?2023. szept. 11. 19:59
12/19 anonim 

válasza:

Házas v. nem házas vagy tökmindegy, értelmes társalgást esetleg itt tudsz folytatni. Ha meg chatizélni akarsz akkor 99%-ra biztos lehetsz benne, hogy csak egy magát nőnek kiadó meleg lesz a túloldalon :D
13/19 anonim 

válasza:

Igen. Kedves kérdező ha rám írsz elmondom miért.
33F
14/19 anonim 

válasza:

#13 akkor is válaszolnál neki, ha kiderülne pasi a kérdező? (gyanítom akkor már nem lennél annyira lelkes :D )
15/19 anonim 

válasza:

#14 normálisan neki is tudok válaszolni.
Igazából a kérdésre válaszolok. Ennyi.
18/19 anonim 

válasza:

Házas nemvagyok
A párommal 6éve vagyunk eggyütt
És itt egy nőcivel szoktam szinte napiszinten chatelni
Valamiért szimptikus nekem a csajszi na nem szexuálisan..de lehet úgyis?nemláttam még..,de bìrom
29f
A nőci 20-21éves
19/19 anonim 

válasza:

Többnyire házas férfiak írnak nekem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!