Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pultos lányokkal szoktak flörtölni a férfiak? Milyen stílusban általában?
Igen, amikor fagyit árultam, egy öreg faszinmondta hogy mást is nyalna a fagyin kivul...
Mondtam neki, hogy remélem a lánya és az unokája is hasonló bókokat kap vadidegen férfiaktól.
Én egy évig dolgoztam pultosként. Étteremben is, bárban és szórakozóhelyen is. Sokszor kap kéretlen udvarlókst az ember. Persze attól is függ, hogy milyen stílusban közelednek, hogy az ember mennyire igényes helyen dolgozik. Meg ugye ott ahol alkoholt adunk ki sokka több a bepróbálkozó és a stílusuk is más. Sok idiótát láttam már.
Persze apultos csajok többsége nem kúr ilyen idióta vendégekkel, inkább műszak után a kollégákkal az öltözőben;)
7-es
Igen? Azt hiszem érdemes a vendéglátást is kipróbálnom ,hátha egy jó 12 után, segitség kell levezetni a feszkót :D
#8: hát mi a srácokkal sokszor toltunk 12-14 órákat is. Akár éjjeli műszakban is pl bárban szórakozóhelyen. Valahogy utána már annyira fáradt az ember hogy el is felejted h fáradt vagy és néha csak szórakozni szeretnél vagy meginni pár italt kollégákkal. Sokszor flörtölgettünk munkaidőben is, valahogy összehoz ez a közösen szenvedünk életérzés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!