Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az állatorvosin tényleg...

Az állatorvosin tényleg nagyon jofejek, lazák egyes tanárok és olykor flörtölnek a lányokkal? Ilyesmit hallottam a kemia es anatomia tanszekrol, és még ezek folytatasát is, ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés

2018. jún. 8. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tapasztaltam ilyet, de elég gusztustalannak is tartanám - mármint az utóbbit. Van egy-egy laza tanár, de azért nem az a jellemző (főleg az anatra:)). Korrektek, barátságosak, jóindulatúak, ez szerintem elég.
2018. jún. 8. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kemia tanszeken fiatal előadók vannak, jófejek és lehet velük hülyülni. Anatómián ilyet nem tapasztaltam :DD
2018. jún. 8. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

LOOL

Emlékszem az anat szigón, mikor megtudtam, hogy átmentem, véletlenül örömömben kicsúszott a számon, hogy:

-Köszönöm, engem még férfi ilyen boldoggá nem tett!!.

Mondanom sem kell a tanárúr köpni nyelni nemtudott utána, de még bele is pirult.

Tehát az ilyen flörtölési dolgok elég relatívek, nem kell mindentől a falnak menni, van amikor az emberek kedvesek, van amikor csak véletlenül csusszannak ki dolgok a szánkon, de ez már egyetem, nemhiszem, hogy az ilyen dolgokon valakinek is fenn kellene akadnia

2018. jún. 8. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

"Tehát az ilyen flörtölési dolgok elég relatívek" - a leírt esetre ez nem igaz: egy oktatóval szemben szerintem nem engedhet meg magának ilyet az ember. Szerintem a mai 20-onévesek borzasztóan nyeglék tudnak lenni manapság, és sokszor bizony nem tudják, hogyan kellene kulturáltan viselkedni. Méghogy "kicsúszott"...

Másrészről voltam olyan jelenetnek a tanúja, amiben a tanár szerintem nem tett semmit, a hallgatótársam mégis kényelmetlenül érezte magát miatta. Tehát az oktatónak nem árt egy kicsit visszafogottabbnak lennie, mert sosem tudhatja, kit mivel hoz kellemetlen helyzetbe.

2018. jún. 8. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
3as válaszoló: ez nagyon jó! :DDD
2018. jún. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!