Az állatorvosin tényleg nagyon jofejek, lazák egyes tanárok és olykor flörtölnek a lányokkal? Ilyesmit hallottam a kemia es anatomia tanszekrol, és még ezek folytatasát is, ez tényleg igaz?
LOOL
Emlékszem az anat szigón, mikor megtudtam, hogy átmentem, véletlenül örömömben kicsúszott a számon, hogy:
-Köszönöm, engem még férfi ilyen boldoggá nem tett!!.
Mondanom sem kell a tanárúr köpni nyelni nemtudott utána, de még bele is pirult.
Tehát az ilyen flörtölési dolgok elég relatívek, nem kell mindentől a falnak menni, van amikor az emberek kedvesek, van amikor csak véletlenül csusszannak ki dolgok a szánkon, de ez már egyetem, nemhiszem, hogy az ilyen dolgokon valakinek is fenn kellene akadnia
"Tehát az ilyen flörtölési dolgok elég relatívek" - a leírt esetre ez nem igaz: egy oktatóval szemben szerintem nem engedhet meg magának ilyet az ember. Szerintem a mai 20-onévesek borzasztóan nyeglék tudnak lenni manapság, és sokszor bizony nem tudják, hogyan kellene kulturáltan viselkedni. Méghogy "kicsúszott"...
Másrészről voltam olyan jelenetnek a tanúja, amiben a tanár szerintem nem tett semmit, a hallgatótársam mégis kényelmetlenül érezte magát miatta. Tehát az oktatónak nem árt egy kicsit visszafogottabbnak lennie, mert sosem tudhatja, kit mivel hoz kellemetlen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!