Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogy szexeltek? Mit tesztek meg sexközbe magatoktól?
Nyalas alap.
Altalaban addig míg el nem elvez a partner, mert szeretem érezni .
Popsit is szeretek nyalni (nőét) de ezt kevesen engedik.
Mellek ,combok labak símogatasa stb. Csók.
Az van, hogy nagyon sokszor a “munka” 95%át a férfi csinálja. Sok nő (tisztelet a kivételnek) pedig semmit. Ez pedig fárasztó és kiábrándító.
Mondjuk én a barátnőmmel pont imádok bármennyit csókolózni, a melleit egész nap fogdosom, nemcsak szexben (hozzáteszem, én asszem betegesen cicifan vagyok), van romantika minden. De nyalni pl már nagyon ritkán szoktam, mert bármilyen hihetetlen, ő nem szereti. És a sok előjátékot sem.
Sok mindent szeretek. A hitvallásom a szexben is olyan, mint az életben: állj úgy hozzá, ahogy elvárod, hogy veled is bánjanak!
Ha kell, kezdeményezek, ha kell nyalok, simogatom, csókolom, stb. Egy kapcsolat elején persze benne van, hogy különböző szexkultúrával érkeznek a felek, de ha jó a kapcsolat, akkor ezt meg lehet beszélni, -oldani. Szólni kell, jelezni kell! És ha nem változik, akkor lehet kimondani, hogy sz*r vele a szex.
Ha viszont változtat érted, akkor csak hátrányból indult, amit miattad akar ledolgozni.(41F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!