Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti hogy szexeltek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy szexeltek? Mit tesztek meg sexközbe magatoktól?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom hogy az eddigi pasik akikkel együtt voltam nem nagyon tették oda magukat. Nem volt csókolózás sex közbe vagy nyalás, a pózokat is én ujitottam be, a mellemet se fogdosták. Olyan mintha annyi eleg lenne nekik h ők elmenjenek azt kész

2023. szept. 11. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

Nyalas alap.

Altalaban addig míg el nem elvez a partner, mert szeretem érezni .

Popsit is szeretek nyalni (nőét) de ezt kevesen engedik.

Mellek ,combok labak símogatasa stb. Csók.

2023. szept. 11. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Mindent,ami mindkettőnknek jólesik.
2023. szept. 11. 20:12
 13/20 anonim ***** válasza:
19%
Engem az izgat ha partnerem élvezi és ezért bármit megteszek !
2023. szept. 11. 23:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek valami kis kezdő fiúcskák voltak?
2023. szept. 12. 04:27
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Én már a csókolózásnál ruhán keresztül is megfogom a mellét. Rámarkolok a fenekére is. Meztelenül szopom a melleit, kinyalom élvezésig. Dugás közben is van csók, simogatás, fogdosás. F.
2023. szept. 12. 04:32
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Minden olyat amit a 15. válaszoló írt. Divat ide vagy oda, én nem dugom meg egyetlen nőnek sem a fenekét! F.
2023. szept. 12. 04:47
 17/20 anonim ***** válasza:
35%

Az van, hogy nagyon sokszor a “munka” 95%át a férfi csinálja. Sok nő (tisztelet a kivételnek) pedig semmit. Ez pedig fárasztó és kiábrándító.

Mondjuk én a barátnőmmel pont imádok bármennyit csókolózni, a melleit egész nap fogdosom, nemcsak szexben (hozzáteszem, én asszem betegesen cicifan vagyok), van romantika minden. De nyalni pl már nagyon ritkán szoktam, mert bármilyen hihetetlen, ő nem szereti. És a sok előjátékot sem.

2023. szept. 12. 06:40
 18/20 gabor49 ***** válasza:
82%
mindent
2023. szept. 12. 07:17
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

Sok mindent szeretek. A hitvallásom a szexben is olyan, mint az életben: állj úgy hozzá, ahogy elvárod, hogy veled is bánjanak!

Ha kell, kezdeményezek, ha kell nyalok, simogatom, csókolom, stb. Egy kapcsolat elején persze benne van, hogy különböző szexkultúrával érkeznek a felek, de ha jó a kapcsolat, akkor ezt meg lehet beszélni, -oldani. Szólni kell, jelezni kell! És ha nem változik, akkor lehet kimondani, hogy sz*r vele a szex.

Ha viszont változtat érted, akkor csak hátrányból indult, amit miattad akar ledolgozni.(41F)

2023. szept. 12. 15:19
 20/20 anonim ***** válasza:
71%
Én igyekeztem mindig. Ahogyan bírtam, és tudtam. A vallásom szerint a szeretet nem az önzésről szól. Ahhoz meg valódi vágynak is kell mindkét félnél lennie, hogy az öleléseknek, csókoknak, valódi szikrázó, katartikus, extázis élmény ereje legyen.
2023. szept. 12. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!