Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a jobb ha szoptok magatoktol vagy ha szopatnak es fogjak a fejed es mozgatjak? En pl jobban szeretem szoptatni
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 12:25
3/14 anonim válasza:
Attól függ mit hoz ki belőlem a partner
Szeretek kényeztetni
De azt is szeretem ha úgy bánik velem mint f.sz szopó ribivel és taknyom nyálam egybe folyik és közben azért odafigyel rám.
De ez partner függő nálam nagyon.
Ha valakiben nem látok szikrát erre azt csak simán kényeztettem magamtol
5/14 anonim válasza:
Imádok szopni, de megfelelő partnerrel a szopatást is szeretem. De kevés pasi tudja hogy hogy kell...
7/14 anonim válasza:
Én inkább megbeszélem a partnerrel, hogy ő mit szeretne, bár már rég nem volt benne részem...
23F
8/14 anonim válasza:
3 Mi az hogy mit hoz ki belőled?
9/14 anonim válasza:
8as Hát vagy kihozza belőlem a mocskos f.szopó ribikét és zabálom a farkát bőnyállal
Vagy csak simán leszopom kézzel rásegítek és hello
10/14 anonim válasza:
En nagyon szeretem ha szopatnak. 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!