Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti hogy szexeltek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy szexeltek? Mit tesztek meg sexközbe magatoktól?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom hogy az eddigi pasik akikkel együtt voltam nem nagyon tették oda magukat. Nem volt csókolózás sex közbe vagy nyalás, a pózokat is én ujitottam be, a mellemet se fogdosták. Olyan mintha annyi eleg lenne nekik h ők elmenjenek azt kész

2023. szept. 11. 17:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Ezek közül mindet.
2023. szept. 11. 17:27
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Bármit, elég perverz dolgokat is
2023. szept. 11. 17:32
 3/20 xKakashix ***** válasza:
100%
Érdekes mert nem egy nőtől hallottam már ezt, fura hogy mennyi pali nem figyel a partnerére, vagy csak simán nem tudnak szeretkezni. Ezeknek alap dolgoknak kellene lennie egy kapcsolatban szerintem.
2023. szept. 11. 17:32
 4/20 Lazy Lover ***** válasza:
90%
Mindent. jó önző pasikat fogtál ki....
2023. szept. 11. 17:33
 5/20 A kérdező kommentje:
Kicsit fura nekem h ezeket mondani kell 1 férfinak, vagy mielőt összejöttem velük nagyzoltak h ők milyen sexistenek aztán h odakerült a sor felét nem csinálták meg annak mint amivel hencegtek, ezt is mondani kell h fogja meg a mellem, magától nem jut eszébe?
2023. szept. 11. 17:36
 6/20 xKakashix ***** válasza:
100%
Hát a gond ott kezdődik amikor mondják, meg ígérgetnek és nem csinálják :D Egyik exem megjegyezte anno, hogy fura hogy én csak úgy gondolok egyet és megcsókolom csak úgy simán vagy akár szex közben, mert hogy előttem mindig neki kellett kezdeményeznie.. én meg csak így néztem hogy mi van?
2023. szept. 11. 17:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kérdező ahogy pasikban is, úgy a nőkben is mindenki más.

Te amiket elvársz azok mindd természetes dolgok (lennének)

De sajnos nem mindenkinek azok.

Én imádok Puncinyalás közben az újjammal, újjaimmal benyúlni a Punciba és izgatni.

Volt olyan párom, aki ki nem állta ezt.

Imádom nyalogatni, szopogatni a Mellbimbókat.

A volt párom azt sem szerette.

De nekem sem csinált sok mindent.

Imádtam én is ha szopogatják a mellbimbómat, de nem csinálta.

A hereszopogatást sem csinálta pedig azt is imádtam.

Farok szopás helyett inkább kézzel elégített ki a legtöbbször, mert szopni sem szeretett.

Csorba egy kapcsolat volt szexuális téren.

Szóval én meg tudlak érteni.

2023. szept. 11. 17:51
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

Szörnyen hangzik, sajnálom hogy ilyen önző vagy visszafogott partnereket fogtál ki.

Én mindent, amit a hölgy szeret, élvez, elvár.

Írhattok is.

F 28 jóképű izmos.

2023. szept. 11. 18:04
 9/20 anonim ***** válasza:
2%

Na melyik lúzer pontoz már le tök normális válaszokat? 🤣

2023. szept. 11. 18:04
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Aki hegyta nyaltam, ujjaztam, csókolóztunk, miközben nyaltam a bimbiket izgattam, vagy csókolózás után a cickókat kényeztettem.
2023. szept. 11. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!