Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy No egyszer mar megtapasztalta a nagy meretet, azaz a jot, onnan mar nincs visszaut szamara ?
Miből gondolod hogy a nagy a jó .
Nekem az első. Egy 18 centis volt amivel még lettem erőszakítva
Utánna volt egy 20 centis folyton kakilás jött rám szex közben. Mikor végeztünk fél órát trónoltam
Aztán jött egy 12 centis. Nem éreztem kicsinek több mint 3 éves kapcsolatt lett belőle
Tudod a női hüvely nem úgy működik. Hogy 1x megdugják 1 naggyá és úgy is marad vissza tud szűkűlni
Szülésnél is azért lesz lazább egy nő mert őt az izom rostok nyúlnak szakadnak
De Kegel gyakorlatilketve lézeres beavatkozás megoldja a gondot
Folytatom
Ezután volt egy 10 centis
Vele popsiba volt jó
Utánna volt egy 18és feles
Most a lakotarsamnak 17 cm de ha nagyon be van durranás akkor 18 megvan és 5cm széles
Kutya pózban a legjobb és vele van először. Aktus közben is orgazmusom
De ha most össze jönnék egy 16ossal akkor se lenne gond
Még kell találni azt a pózt ami mind kettőnknek jó
29N
Azt vágod, hogy a 8cm hosszú mutatóujjamal is tudok orgazmust okozni? Mire kell az a 20cm kőnyőrgőm, mikor a g pont meg olyan 6-8cm közt van belül? Még ha a 5cm vastaggal lennétek elfoglalva, azt megértem, mert van nő aki alapból tágabb, de hogy mindenáron ez a hossz a mánia.
Komolyan nőljetek már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!