Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy No egyszer mar megtapas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy No egyszer mar megtapasztalta a nagy meretet, azaz a jot, onnan mar nincs visszaut szamara ?

Figyelt kérdés
Egy uj parnal hianyerzetet fog okozni a kisebb, mivel hozzaszokott a johoz.
2023. szept. 11. 10:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%
Nincs.
2023. szept. 11. 11:02
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
De van...
2023. szept. 11. 11:09
 3/18 anonim ***** válasza:
13%
2-es elmagyaráznád hogy miért van?
2023. szept. 11. 11:09
 4/18 A kérdező kommentje:
Teljesen mashogy stimulalja, tolti ki a Not egy nagy meret, mint 1 kicsi..
2023. szept. 11. 11:10
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem így van. Sok nő a 14-16cm közötti méretet kényelmesebbnem érzi, mint mondjuk a 19-21cm-t. Szóval ez így ebben a formán konteó amit leírtál kedves kérdező.
2023. szept. 11. 11:10
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Miből gondolod hogy a nagy a jó .

Nekem az első. Egy 18 centis volt amivel még lettem erőszakítva

Utánna volt egy 20 centis folyton kakilás jött rám szex közben. Mikor végeztünk fél órát trónoltam

Aztán jött egy 12 centis. Nem éreztem kicsinek több mint 3 éves kapcsolatt lett belőle

Tudod a női hüvely nem úgy működik. Hogy 1x megdugják 1 naggyá és úgy is marad vissza tud szűkűlni

Szülésnél is azért lesz lazább egy nő mert őt az izom rostok nyúlnak szakadnak

De Kegel gyakorlatilketve lézeres beavatkozás megoldja a gondot

Folytatom

Ezután volt egy 10 centis

Vele popsiba volt jó

Utánna volt egy 18és feles

Most a lakotarsamnak 17 cm de ha nagyon be van durranás akkor 18 megvan és 5cm széles

Kutya pózban a legjobb és vele van először. Aktus közben is orgazmusom

De ha most össze jönnék egy 16ossal akkor se lenne gond

Még kell találni azt a pózt ami mind kettőnknek jó

29N

2023. szept. 11. 11:11
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nincs így
2023. szept. 11. 11:13
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
Volt olyan partnerem akinek a másik szeretőjének bőven 20 felett volt. Nekem nincs akkora, mégis amikor egyeztettük a heti randikat és teszem fel nekem kedd volt a jó akkor rögtön arrébb rakta a fickót egy másik napra.
2023. szept. 11. 12:37
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
A nőket a vastagság és a keménység érdekli, meg örülnek, ha 14cm alatt van a hossza, de az nem lényeges, mert szopni, kézzel verni a nagyot szeretik, max, nem engedik tövig benyomni.
2023. szept. 11. 14:07
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

Azt vágod, hogy a 8cm hosszú mutatóujjamal is tudok orgazmust okozni? Mire kell az a 20cm kőnyőrgőm, mikor a g pont meg olyan 6-8cm közt van belül? Még ha a 5cm vastaggal lennétek elfoglalva, azt megértem, mert van nő aki alapból tágabb, de hogy mindenáron ez a hossz a mánia.

Komolyan nőljetek már fel!

2023. szept. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!